Ajankohtaista

Ihminen ihmiselle

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattorina ja järjestösihteerinä 17 vuotta työskennellyt Ritva Katajainen korostaa kohtaamisen merkitystä.

lue lisää

Nuori hoivaaja

Olen ollut FinFami Pirkanmaan jäsenenä ja toiminnassa mukana eri tavoin vasta kahden vuoden ajan, mutta olen saanut kokea yhdistystoiminnan rikkauden ja toimivuuden jo monissa eri rooleissa.

lue lisää

Ilonan päivää vietettiin juhlaseminaarin merkeissä

Yhdistyksen 30-vuotisjuhlan kunniaksi järjestimme suuren juhlaseminaariin Sampolan auditoriossa Ilonan päivänä 9.10. Paikalle saapui salin täydeltä omaistyöstä ja omaisten hyvinvoinnista kiinnostuneita ammattilaisia, yhteistyökumppaneita, vapaaehtoisia ja omaisia.

lue lisää

Seuraa Facebookissa

Tänään vietetään kansainvälistä vertaistoiminnan ja -tuen päivää. FinFamin toiminnassa vertaistuella on valtava merkitys.

Suuri kiitos teille kaikille vertaistukea antaville! Teette arvokasta työtä ympärillä olevien ihmisten hyvinvoinnin tukemiseksi.

#SuuriKiitos #vertaistuenpäivä
... Näytä lisääNäytä vähemmän

4 päivää sitten  ·  

Näytä Facebookissa
·Jaa

Eilisessä Kumppanuustalo Artteli ssa järjestetyssä asunnottomien yö -tapahtuman paneelissa, johon osallistui myös kokemusasiantuntijamme Heli, puhuttiin mm. Tampereen päihde- ja mielenterveyspalveluiden riittävyydestä, korostettiin matalan kynnyksen mielenterveyspalveluiden, vertaistuen ja yksinäisyyden ennaltaehkäisyn merkitystä sekä järjestöjen roolia tässä. Mukana paneelissa oli tamperelaisia valtuutettuja ja myös kaksi kansanedustajaa. Tilaisuuden avasi Aila Dundar-Järvinen. Tapahtumassa oli tarjolla niin syötävää kuin muutakin tarpeellista tarviketta. Musiikista tapahtumassa vastasi Tampereen ukuleleorkesteri. Lisäksi #järjestöt esittelivät toimintaansa ja tarjosivat tietoa ja neuvontaa sitä tarvitseville. Mottoamme lainaten #etjääyksin ... Näytä lisääNäytä vähemmän

4 päivää sitten  ·  

Näytä Facebookissa
·Jaa

Seuraa Twitterissä

Lukusuositus! Upean @finfamiTampere vapaaehtoiskoordinaattori Ritvan oivalluksia, hiljaista tietoa vapaaehtoistoiminnan merkityksistä, kohtaamisesta #finfami #vapaaehtoiset #hiljainentieto https://t.co/taaqM6lSHm

"Kun huumeiden käyttö on muuttanut lasteni ulkonäköä, on välillä pitänyt muistuttaa itseäni, että tuon huumekuonan alla on oma rakas lapseni", kertoo Marja Palkonen.
#huumeet #vanhemmuus #perhe
https://t.co/HoVcEYFSDE

"Vapaaehtoisten on helppo tulla tänne, koska täällä me olemme ihminen ihmiselle”, toteaa juuri eläkkeelle siirtynyt vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Ritva Katajainen.

Lue Ritvan koko haastattelu: https://t.co/YGEM0OFlIJ

#vapaaehtoistyö #kohtaaminen #mielenterveysomaiset

Tänään vietetään kansainvälistä vertaistoiminnan ja -tuen päivää. FinFamin toiminnassa vertaistuella on valtava merkitys.

#SuuriKiitos teille kaikille vertaistukea antaville! Teette arvokasta työtä ympärillä olevien ihmisten hyvinvoinnin tukemiseksi.

#vertaistuenpäivä

Liika vastuu ja kuormitus lapsen ja nuoren kasvuvaiheeseessa vaikuttaa loppuelämään. Tarvitsemme lisää huomiota nuorille hoivaajille! Lue #toivostaturvaa-hankkeemme blogi aiheesta @FinFamiTampere.
https://t.co/1Dp5bHzyJ1
#kaikilleväätelämään #nuorethoivaajat

Pin It on Pinterest