Ajankohtaista

Ilmoitustaulu

Toimisto suljettuna 15.-26.7.2019

Toimistomme on suljettu 15.-26.7. eli tänä aikana meille kannattaa laittaa sähköpostia tai jättää viesti vastaajaan. Reagoimme viesteihin heti kun mahdollista.

Mahdolliset sovitut tapaamiset pidetään tietysti normaalisti.

Hyvää kesää kaikille!

Kesän retket on julkaistu

Tämän kesän retket löytyvät nyt sivuiltamme www.finfamipirkanmaa.fi/retket/ Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu mukaan. Luvassa on mm. retki Uuden perunan karnevaaleille, piknik Arboretumissa, koko perheen matka Tuuriin ja vierailu Anne Mattilan taidekahvilaan.

lue lisää

Luonto ja mieli

Ilmoittaudu mukaan luonto ja mieli -ryhmään, jossa tehdään retkiä erilaisiin luontoympäristöihin. Jokaisella ryhmäkerralla on oma teemansa ja siihen liittyvät harjoitukset. Luontoretkellä havainnoidaan luontoa, etsitään oma mielipaikka, lumoudutaan, rentoudutaan ja...

lue lisää

Jäsenilta ja vuosikokous 28.3.2019

Yhdistyksemme jäsenilta ja vuosikokous pidetään torstaina 28.3.2019 (Hämeenkatu 25 A 6. krs). Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Jäsenillassa klo 17-18 vieraana FinFami keskusliiton toiminnanjohtaja Pia Hytönen. Pia toimii mielenterveyspoolin puheenjohtajana. Poolin...

lue lisää

Vieno

Kuun alussa oli pyhäinpäivä. Tällöin muistelimme edesmenneitä rakkaitamme. Veimme haudoille kynttilöitä, ikävöimme ja tunsimme myös kiitollisuutta yhteisistä ajoistamme. Muistot lämmittivät. Tässä marraskuussa oma mieleni palaa kuuden vuoden taakse, syksyyn, jolloin hyvästelin rakkaan ystäväni.

lue lisää

Ihminen ihmiselle

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattorina ja järjestösihteerinä 17 vuotta työskennellyt Ritva Katajainen korostaa kohtaamisen merkitystä.

lue lisää

Nuori hoivaaja

Olen ollut FinFami Pirkanmaan jäsenenä ja toiminnassa mukana eri tavoin vasta kahden vuoden ajan, mutta olen saanut kokea yhdistystoiminnan rikkauden ja toimivuuden jo monissa eri rooleissa.

lue lisää

Seuraa Facebookissa

Näin helteillä voi haaveilla vaikka kylpylästä ja hakea mukaan perhekurssillemme.

"Hullunkuriset perheet" -perhekurssi järjestetään 27.-29.9.2019 kylpylähotelli Scandic Aulangolla Hämeenlinnassa. Kurssi on tarkoitettu perheille, joissa äidillä tai isällä on mielenterveyden ongelmia ja perheessä on kouluikäisiä lapsia.

Tarkemmat tiedot kurssin sisällöstä löydät sivuiltamme: www.finfamipirkanmaa.fi/kurssit/

Kurssin hinta on 60 euroa / aikuinen ja 10 euroa / lapsi. Hinta sisältää majoituksen, ruokailut, kylpylän käytön ja kurssiohjelman.

Hakemukset voi tehdä sähköisesti www.finfamipirkanmaa.fi/kurssit tai palauttaa postitse 18.8.2019 mennessä osoitteella:
Mielenterveysomaiset Pirkanmaa - FinFami ry
Hämeenkatu 25 A (3. krs)
33200 Tampere
... Näytä lisääNäytä vähemmän

3 tuntia sitten  ·  

Näytä Facebookissa

Katso oheisesta videosta, minkä vuoksi terapiatakuu-kansalaisaloite kannattaa käydä allekirjoittamassa juuri nyt, jos et ole sitä vielä tehnyt.

Allekirjoita täällä: www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3890
... Näytä lisääNäytä vähemmän

7 päivää sitten  ·  

Näytä Facebookissa

46 % mielenterveysomaisista on vaarassa masentua itse. Miten selvitän riskitekijät ja kuinka tuen omaisen jaksamista ja hyvinvointia?

Suvi esittelee tänään ammattilaisille kehitettyä riskikartoitustökalua SuomiAreenan Kansalaistorilla.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

1 viikko sitten  ·  

Näytä Facebookissa

Meidän Suvi on esittelemässä ammattilaisten käyttöön kehitettyä riskikartoitustyökalua SuomiAreenalla Porissa maanantaina 15.7. Tule tutustumaan ja kyselemään, kuinka mielenterveys- tai päihdeongelmaan sairastuneen läheisiä kannattaa tukea.

Suvin löytää Kansalaistorilta paikasta numero 28. Sieltä saat mukaan painetun version työkalusta. Jos et pääse käymään paikalla, niin voit tilata sen myös verkkosivujemme kautta.

Lisätietoja SuomiAreenan Kansalaistorista: suomiareena.fi/kansalaistori/yleista
... Näytä lisääNäytä vähemmän

2 viikkoa sitten  ·  

Näytä Facebookissa

Seuraa Twitterissä

Kansalaisaloite mielenterveyspalveluiden terapiatakuusta keräsi 50 000 nimeä ja etenee eduskuntaan! #mielenterveys #terapiatakuu #mielenterveysstrategia https://t.co/Iduy1SYvS5

Suvi on tänään paikalla @SuomiAreena'n Kansalaistorilla. Tule tutustumaan riskikartoitustyökaluun. #mielenterveysomaiset #riskitekijät #uupuminen #jaksaminen #hyvinvointi #voimavarat #tuki #tieto #finfamipirkanmaa Lisätietoja työkalusta: https://t.co/5obVFxfgah

#Terapiatakuu-kansalaisaloite on kerännyt nyt YLI 40 000 ALLEKIRJOITUSTA! 💪 Eiköhän kerätä tarvittavat 10 000 nimeä kasaan mahdollisimman pian? Tehdään Terapiatakuusta totta – yhdessä. Allekirjoita #kansalaisaloite ja kerro siitä kavereillesi ✍️ https://t.co/ep5yqHmV6z

Tule tutustumaan ammattilaisten käyttöön kehitettyyn riskikartoitustyökaluun. Olemme paikalla SuomiAreella maanantaina 15.7. (Kansalaistori, paikka 28).

#mielenterveys #päihdeongelma #omaiset #läheiset #tuki #jaksaminen #hyvinvointi #suomiareena #läheistentukeminen #finfami

Miltä tuntuisi, jos oma lapsi, äiti, isä, sisarus, puoliso, isovanhempi tai ystävä masentuisi tai pahimmillaan tekisi itsemurhan. Ja tietäisi, että apua on yritetty saada, mutta se on kestänyt liian kauan. Me voimme vaikuttaa, allekirjota #terapiatakuu https://t.co/5KQsSENAcT

Pin It on Pinterest