Ajankohtaista

Vieno

Kuun alussa oli pyhäinpäivä. Tällöin muistelimme edesmenneitä rakkaitamme. Veimme haudoille kynttilöitä, ikävöimme ja tunsimme myös kiitollisuutta yhteisistä ajoistamme. Muistot lämmittivät. Tässä marraskuussa oma mieleni palaa kuuden vuoden taakse, syksyyn, jolloin hyvästelin rakkaan ystäväni.

lue lisää

Ihminen ihmiselle

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattorina ja järjestösihteerinä 17 vuotta työskennellyt Ritva Katajainen korostaa kohtaamisen merkitystä.

lue lisää

Nuori hoivaaja

Olen ollut FinFami Pirkanmaan jäsenenä ja toiminnassa mukana eri tavoin vasta kahden vuoden ajan, mutta olen saanut kokea yhdistystoiminnan rikkauden ja toimivuuden jo monissa eri rooleissa.

lue lisää

Ilonan päivää vietettiin juhlaseminaarin merkeissä

Yhdistyksen 30-vuotisjuhlan kunniaksi järjestimme suuren juhlaseminaariin Sampolan auditoriossa Ilonan päivänä 9.10. Paikalle saapui salin täydeltä omaistyöstä ja omaisten hyvinvoinnista kiinnostuneita ammattilaisia, yhteistyökumppaneita, vapaaehtoisia ja omaisia.

lue lisää

Seuraa Facebookissa

FinFami Pirkanmaa ja Mielenterveyden keskusliitto järjestävät maalis-huhtikuussa yhteisen Meidän arki, hyvä arki -kurssin lapsiperheille Tampereella!

Maksuton kurssi on suunnattu erityisesti Tampereen
seudulla asuville lapsiperheille, joista ainakin toinen
vanhemmista on psyykkisen sairauden vuoksi pois työelämästä tai opinnoista. Ryhmään voi hakea myös yhden vanhemman perhe.

Ohjelma sisältää omaa ohjelmaa sekä kuntoutujille että puolisoille, sekä yhteistä mukavaa tekemistä koko perheelle! Kurssipäivät sisältävät ruokailut/kahvit, ja matkakulut korvataan.

Kurssilla saatte apua ja käytännön neuvoja arkeenne, tukea ja vahvistusta vanhemmuuteen ja tietoa lasta suojaavista tekijöistä. Saatte myös keinoja keskustella lapsen kanssa vanhemman sairaudesta. Kurssilla pohditaan lisäksi perheen sisäisen vuorovaikutuksen vahvistamista ja tuiki tärkeiden turvaverkostojen rakentamista.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan 22.2. mennessä! kurssikalenteri.mtkl.fi/KuntoutuskurssinTiedot.aspx?id=2460
... Näytä lisääNäytä vähemmän

5 päivää sitten  ·  

Näytä Facebookissa
·Jaa

Avoin miesten keskusteluryhmä starttaa jälleen! Jos sinulla on huoli kumppanin mielenterveydestä ja omasta jaksamisestasi sekä parisuhteeseen ja perhe-elämään liittyvät asiat askarruttavat, tämä ryhmä on juuri sinua varten!

Kokoontumiset siis Hämeenkatu 25 A, 6 krs. torstaisin klo 17 - 19 (19.30) 24.1, 21.2, 21.3, 25.4 ja 23.5.2019. Lisätietoja: www.finfamipirkanmaa.fi/…/avoin-miesten-keskustelu…/
... Näytä lisääNäytä vähemmän

5 päivää sitten  ·  

Näytä Facebookissa
·Jaa

Naisten voimin -ryhmä ei kokoonnu tänään! Valitettavasti Pirkanmaan Menoinfoon oli lipsahtanut meiltä väärä päivämäärä. Pahoittelumme.

Ryhmä kokoontui jo viime viikolla ja seuraava kerta on 4. helmikuuta. Tervetuloa silloin.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

1 viikko sitten  ·  

Näytä Facebookissa
·Jaa

Seuraa Twitterissä

Mielenterveysongelmat ovat koskettaneet Eve Hotin sukulaisia useampaan otteeseen. Hän haluaa hälventää #mielenterveys'ongelmiin liittyvää häpeää puhumalla niistä avoimesti. Even viesti on aina sama: ei ole noloa puhua tunteista tai hakea apua. https://t.co/m27XJqDRMj #omaiset

Ei suljeta silmiä lapsilta ja nuorilta. Haastamme kaikki pitämään huolta niiden lapsiomaisten ja nuorten hoivaajien hyvinvoinnista, joiden vanhempi sairastaa psyykkisesti. Kansanedustaja @VilleNiinisto on mukana #äläsuljesilmiäsi-haasteessamme. Ole sinäkin.💛 #mielenterveys

#Syömishäiriö ja #omaishoito on harvoin tavattu yhdistelmä. Lapsen ja nuoren syömishäiriön hoidossa perhepohjaisella hoidolla saadaan kuitenkin usein hyviä tuloksia verrain nopeasti eli hoito on kustannustehokasta. #perhepohjainenhoito https://t.co/G6jCbFeuNY

#Erätauko keskustelussa mukana olleena #FinFami #Pirkanmaa voi suositella muillekin osallistumista. Eri tahojen näkökulmat esiin rakentavasti: #kokemusasiantuntija #esh #psykiatrianavohoito #omaiset #johto #hoitajat #sote #Pirkanmaa2021 https://t.co/9OoEZxq8Gn

FinFami on mukana vaatimassa #hyvinvointi'vaikutusten tarkempaa arviointia asiakasmaksulain uudistamisen yhteydessä ja maksujen poistamista jo valmiiksi vaikeassa tilanteessa olevilta asiakkailta. Lue lisää: https://t.co/i4zV7MXZzv @MTPooli'n #kannanotto #mielenterveys

Pin It on Pinterest