Tapahtumat ja Tilaisuudet

Kesä 2021

Seuraamme koronatilanteen kehittymistä ja muutokset ovat mahdollisia.

Tilaisuudet ja tapahtumat ovat pääosin suunnattu sairastuneiden läheisille ja ammattilaisille. Jotkin tapahtumat ovat Pirkanmaan FinFamin jäsenille ja vapaaehtoisille.

Osa tilaisuuksista ja tapahtumista on avoimia, eivätkä ne vaadi ilmoittautumisia. Osa tapahtumista on maksullisia ja osa vaatii ennakkoilmoittautumisen.

Voimavarapäivä nuorten vanhemmille 19.6.2021

Voimavarapäivä on suunnattu vanhemmille, joiden n. 13 – 29v – vuotiaalla nuorella on psyykkistä oireilua ja/tai päihteiden käyttöä. Vanhempien voimavarapäivässä sinulla on mahdollisuus tavata toisia samassa elämäntilanteessa olevia vanhempia ja vahvistaa samalla omia käytössä olevia voimavarjoja. Saat toiminnan, pienten ryhmätuokioiden ja keskustelun lomassa ehkä uusia näkökulmia mieltä askarruttaviin tilanteisiin nuoren kanssa.

Arajärvellä myös vanhemmilla on oikeus chillata. Tarkoitus on myös grillata makkaraa, hörppiä kahvia/teetä ja saunakin lämpiää – rohkelikot voivat käydä uimassa Arajärven pienessä, mutta kirkkaassa järvessä.

Kenelle: Vanhemmille, joiden nuorella on psyykkistä oireilua ja/tai päihteiden käyttöä.

Milloin: Lauantaina 19.6 klo 13.00 – 18.00

Missä: Arajärven maja. Arajärventie 603, 37830 Akaa

Ilmoittaudu päivään TÄSTÄ

 

Mielen hyvinvointipäivä Ikaalisissa

Tiistaina 31.8. klo 9-15

Tervetuloa viettämään yhdessä elokuista päivää keskittyen oman mielen hyvinvointiin hyvässä seurassa! Päivän aikana perehdymme positiivisen mielenterveyden vahvistamiseen sekä luonnon hyvinvointivaikutuksiin kauniissa ja inspiroivassa luontoympäristössä. Luvassa myös ajatusten vaihtoa aiheiden tiimoilta, hyvää ruokaa ja ulkoilua.

Hinta: Tapahtuma on maksuton.
Paikka: Aamupäivän vietämme Jyllin Kodeilla (Jyllinkatu 3, Ikaalinen) ja lounaan jälkeen siirrymme viettämään iltapäivää Mattilan Matkailutilalle (Kurkelantie 87, Ikaalinen). Siirtyminen Jyllin Kodeilta Mattilaan ja takaisin järjestetään tapahtuman puolesta. Muuten Jyllin Kodeille saapumisen aamulla ja kotiin paluun iltapäivällä jokainen järjestää itse.
Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Hankeneuvoja Satu Mäkinen / Etiäppäin-hanke, Jalmari Jyllin Säätiö (044 454 0400 tai etiappain@jyllinkodit.fi)

 

FinFamin valtakunnallinen Mielenterveysomaispäivä

Lauantaina 4.9. klo 9.15-15.00

Mitä on omaisen ja perheen resilienssi? Miten sitä voi kehittää?

Tule mukaan kuulemaan lisää aiheesta, keskustelemaan FinFami-yhdistysten omaisten ja toimijoiden kanssa sekä voimaantumaan yhdessä.

FinFamin valtakunnallinen Mielenterveysomaispäivä järjestetään lauantaina 4.9. klo 9.15-15.00 verkkotilaisuutena. Mukana mm. puhuja FightBack/Pekka Hyysalo, artisti Mikko Kuustonen ja eduskunnan puhemies Anu Vehviläinen.

Päivä on avoin kaikille FinFamilaisille.
Lisätietoja tulossa myöhemmin.

 

K50-messut on siirretty syksylle

Olemme mukana K50-messuilla Tampere-talossa.
Tervetuloa juttelemaan kanssamme.

Pin It on Pinterest