Tapahtumat ja Tilaisuudet

Syksy 2020

Syksyllä on luvassa useampi tapahtuma ja tilaisuus. Seuraamme koronatilanteen kehittymistä ja muutokset ovat mahdollisia.

 

Tilaisuudet ja tapahtumat ovat pääosin suunnattu sairastuneiden läheisille ja ammattilaisille. Jotkin tapahtumat ovat Pirkanmaan FinFamin jäsenille ja vapaaehtoisille.Tilaisuudet ja tapahtumat ovat pääosin suunnattu sairastuneiden läheisille ja ammattilaisille. Jotkin tapahtumat ovat Pirkanmaan FinFamin jäsenille ja vapaaehtoisille.Osa tilaisuuksista ja tapahtumista on avoimia, eivätkä ne vaadi ilmoittautumisia. Osa tapahtumista on maksullisia ja osa vaatii ennakkoilmoittautumisen.

Lokakuu

 

Jäsenilta ja syyskokous

torstaina 29.10. klo 17 alkaen  

Tervetuloa yhdistyksen jäseniltaan ja syyskokoukseen. Jäsenilta klo 17 alkaen, vuosikokous klo 18 alkaen. Jäsenillassa tuodaan esille yhdistyksen edunvalvonta- ja vaikuttamistyöryhmän toimintaa.

Tilaisuudessa kahvitarjoilu.

Ilmoittautumiset 23.10. mennessä www.lyyti.in/syyskokous20

Paikka: Buffet Cafe Linkosuo (Näsilinnankatu 26, Tampere)

Lisätiedot: oili.huhtala@finfamipirkanmaa.fi / 040 051 2878

 

Marraskuu

MIKÄMIES! goes pyynikki

lauantaina 7.11. klo 12-15 (alustava aika) 

Päivä on suunnattu miehille ja heidän läheisilleen. Tapahtuma soveltuu koko perheelle. MIKÄMIES!-tapahtuma on tarkoitus järjestää tällä kertaa Pyynikillä osana Miesten viikkoa. Tapahtuman sisältö tarkentuu syksyn aikana ja siinä otetaan huomioon vallitsevat koronarajoitukset. Lisätietoja tapahtumasta Pirkanmaalla miesten parissa työtä tekevät yhdistykset järjestävät tapahtumassa erilaisia rasteja ja luvassa on mm. makkaraa ja munkkeja.

Paikka: Pyynikki, Pyynikin näkötorni

Lisätiedot: jukka.torro@finfamipirkanmaa.fi / 040 719 9355

Avoimet ovet

torstaina 16.11. klo 13-17  

Tervetuloa tutustumaan Pirkanmaan FinFamin toimintaan ja tiloihin. Järjestämme jälleen avoimien ovien -päivän. Luvassa kahvitarjoilua, keskusteluita ja pientä ohjelmaa. Tilaisuus on kaikille avoin.

Paikka: Hämeenkatu 25 A, 3. ja 6. kerros

Lisätiedot: niina.ojala@finfamipirkanmaa.fi / 040 582 5343

Joulujuhla

perjantaina 20.11. klo 17-20  

Tervetuloa viettämään yhteistä joulujuhlaa. Lauletaan joululauluja, syödään hyvää jouluruokaa ja vietetään iloinen juhla hyvässä seurassa perinteiseen tapaan.Joulupukkikin saapuu paikalle, joten varaathan pienen paketin mukaan. Jos haluat esittää ohjelmaa, ota yhteyttä omaisneuvontaan (040 722 4292 / omaisneuvonta@finfamipirkanmaa.fi).

Joulujuhlan osallistumismaksu on 15 €.

Muutokset koronatilanteesta johtuen mahdollisia.

Ilmoittautumiset 9.11. mennessä osoitteessa: www.lyyti.in/joulujuhla2020

Paikka: Ravintola Suomalainen Klubi (Puutarhakatu 13, Tampere)

Lisätiedot: niina.ojala@finfamipirkanmaa.fi / 040 582 5343

Pin It on Pinterest