Tapahtumat ja Tilaisuudet

Voimavarapäivä nuorten vanhemmille

Lauantaina 20.4. klo 13-20

Vesilahden Lammasniemessä järjestettävä voimavarapäivä on suunnattu vanhemmille, joiden n. 13–29-vuotiaalla nuorella on psyykkistä oireilua ja/tai päihteiden käyttöä. Vanhempien voimavarapäivässä sinulla on mahdollisuus tavata toisia samassa elämäntilanteessa olevia vanhempia ja vahvistaa samalla omia käytössä olevia voimavarjoja. Saat pienten ryhmätuokioiden ja keskustelun lomassa ehkä uusia näkökulmia mieltä askarruttaviin tilanteisiin nuoren kanssa. Voit tulla koko päiväksi tai vain osaksi aikaa.

Lammasniemessä myös vanhemmilla on oikeus chillata. Tarkoitus on grillata makkaraa, hörppiä kahvia/teetä ja saunakin lämpiää. Voimavarapäivä on vanhemmille maksuton.

Lammasniemi sijaitsee Vesilahden keskustan lähellä, Tampereen keskustasta ajelee Lammasniemeen noin 30min. Tarkemman osoitteen saat ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittautumiset: https://link.webropol.com/ep/lammasniemikevat24
Lisätietoja: juho.soukka@finfamipirkanmaa.fi / 040 547 7619

PERHEPÄIVÄ VESILAHDEN LAMMASNIEMESSÄ

Sunnuntaina 21.4. klo 10-16

Tule viettämään Vesilahden Lammasniemeen perhepäivää millaisella poppoolla vain, vaikka lastenlasten kanssa. Lammasniemen löydät Vesilahden keskustan tuntumasta. Lammasniemessä on käytettävissä päämökki sekä saunamökki. Pihapiiristä löytyy nuotiopaikka. Päivä on osallistujille maksuton.

Perhepäivässä on tarjolla kaikenlaista kivaa toimintaa. Aikuiset ja lapset voivat osallistua leikkimieliseen perherasti – kisaan, missä jokainen voittaa pienen palkinnon. Innokkaille hevosharrastajille on tarjolla keppareita, joilla voi kirmata pitkin pihaa. Saattaapa mukaan tulla jokunen yksisarvinenkin ja Finfami Pirkanmaan Ilona-nallekin lupaili poiketa käymään.

Lammasniemessä pääsee sisälle syömään, istuskelemaan, juttelemaan ja lämmittelemään. Perheen pienimmät voivat lisäksi piirrellä tai väritellä värityskirjoja sisällä yms.

Tarjolla maksutta mehua/kahvia/kaakaota/teetä, keksejä, makkaraa, vaahtokarkkia sekä lettuja hillolla/kermavaahdolla. Rantasauna lämpimänä klo 13-16 (omat pyyhkeet yms. mukaan). Lammasniemeen kulkeminen omatoimisesti.

Missä: Vesilahden Lammasniemi, Lammasniementien päässä
Lisätiedot ja ilmoittautumiset 15.4. mennessä: soitto/txt/WhatsApp 040 544 3139 tai sähköpostitse sari.nurminen@finfamipirkanmaa.fi

 

Pin It on Pinterest