Koulutukset ja luennot 

Koulutukset ja luennot

Yhdistys järjestää maksuttomia koulutuksia ja yleisöluentoja omaisille sekä kaikille aiheista kiinnostuneille. Luennoilla sosiaali- tai terveysalan ammattilaiset kertovat psyykkisistä sairauksista sekä niiden hoidosta ja siitä, miten omainen voi olla tukena kuntoutujan hoidossa. Usein mukana on myös kokemusasiantuntijan tarina. Luentojen lisäksi yhdistyksellä järjestetään erilaisia koulutuskokonaisuuksia mm. vapaaehtoistyöhön liittyen.

MA 20.6. OMAISEN POLKU KOKEMUSASIANTUNTIJAKSI INFO-TILAISUUS

klo 16.30–18.00 Hämeenkatu 25 A, 6 krs

Tervetuloa saamaan tietoa yhdistyksemme kokemusasiantuntijatoiminnasta ja omaisille kehittämästämme omaisen polku kokemusasiantuntijaksi- koulutuspolustamme. Tilaisuudessa saat tarkempaa tietoa omaisen polun koulutusten sisällöistä ja voit esittää kysymyksiä. Saat myös mahdollisuuden kuulla koulutuksissa mukana olleiden ja yhdistyksen kokemusasiantuntijatoiminnassa mukana olevien kokemuksia ja omaispuheenvuoroja.

Ilmoittautumiset linkin kautta:https://link.webropol.com/ep/OmaisenpolkuINFO

Lisätietoa: Lea Härö p. 0400 871 481 tai lea.haro@finfamipirkanmaa.fi

--- ---

KOKEMUKSET SANOIKSI- OMAISESTA KOKEMUSASIANTUNTIJAKSI

YHDISTETTY 7 KERRAN TARINARYHMÄ JA KOKEMUSASIANTUNTIJA-KOULUTUS

KLO 16.30–20.00 Hämeenkatu 25 A, 6 krs

Maanantaisin 8.8., 15.8., 22.8., 29.8., 5.9., 12.9. ja 19.9

Koulutus on suunnattu mielenterveys- ja/tai päihdeläheisille, jotka ovat kiinnostuneita kokemusasiantuntijaomaisina toimimisesta. Kokemusasiantuntijaomaisena pääset tarjoamaan vertaistukea toisille läheisille. Saat myös mahdollisuuksia vaikuttaa ja tuoda esille kokemuksiasi, ääntäsi ja näkökulmiasi esim. läheisenä olosta ja tuen tarpeesta oman mielenkiintosi mukaan niin omaisille, kuin ammattilaisille erilaisissa tilaisuuksissa, tehtävissä, työryhmissä ja mediassa.

Koulutuksessa pääset vertaistuen, ammatillisen ohjauksen, terapeuttisen kirjoittamisen ja erilaisten toiminnallisten harjoitusten avulla läpikäymään omaisena olon elämänkaartasi, sanoittamaan kokemuksesi sanoiksi tarinan muotoon sekä muokkaamaan tarinaasi eri näkökulmista.

Koulutuksessa saat myös mm. vinkkejä esiintymiseen ja rakentavan palautteen antamiseen sekä saat tietoa yhdistyksen kokemusasiantuntijatoiminnasta ja erilaisista mahdollisuuksista toimia ja vaikuttaa.

Koulutus yhdessä yhdistyksen vapaaehtoistoiminnan peruskoulutuksen kanssa antaa pätevyyden toimia kokemusasiantuntijaomaisena. Koulutus täyttää eri kokemusasiantuntijayhdistysten määrittämät koulutusvaatimukset.

Tähän koulutukseen osallistuminen ei velvoita sinua osallistumaan muihin yhdistyksemme koulutuksiin tai toimimaan yhdistyksessä.

Ilmoittautumiset: https://link.webropol.com/ep/7kerranKokemusasiantuntijakoulutus

Lisätietoa: Lea Härö p. 0400 871 481 tai lea.haro@finfamipirkanmaa.fi

---

 

Pin It on Pinterest