Kurssit

Kursseilta löydät uusia toimintamalleja arkeen

Kursseilla omaiset saavat tietoa läheisen sairauden vaikutuksista omaan elämään ja löytävät rakentavia, omaisen hyvinvointia tukevia toimintamalleja arkeensa. Yhdistyksen tarjoamat kurssit ovat viikonloppukursseja, jotka järjestetään pääsääntöisesti Pirkanmaalla. Ohjelmassa on mm. pienryhmätoimintaa, vertaiskeskusteluja, asiantuntijapuheenvuoroja ja virkistystä. Kaikkiin kurssikokonaisuuksiin kuuluu lisäksi jatkotapaaminen. Kurssien omavastuuosuus on noin 60 – 100 €, mikä sisältää kurssiviikonlopun täysihoitoineen sekä jatkotapaamiset.

VÄHäSILLAN VOIMAVARAPÄIVÄ  NUORTEN VANHEMMILLE 22.10.2022 KLO 12-20

 

Voimavarapäivä on suunnattu vanhemmille, joiden n. 13 – 29v – vuotiaalla nuorella on psyykkistä oireilua ja/tai päihteiden käyttöä. Vanhempien voimavarapäivässä sinulla on mahdollisuus tavata toisia samassa elämäntilanteessa olevia vanhempia ja vahvistaa samalla omia käytössä olevia voimavarjoja. Saat pienten ryhmätuokioiden ja keskustelun lomassa ehkä uusia näkökulmia mieltä askarruttaviin tilanteisiin nuoren kanssa.

Vähäsillassa myös vanhemmilla on oikeus chillata. Tarkoitus on myös grillata makkaraa, hörppiä kahvia/teetä ja saunakin lämpiää – rohkelikot voivat käydä uimassa. Voimavarapäivä on vanhemmille maksuton.

 Vähäsilta sijaitsee lähellä Kämmenniemeä, Paarlahden rannalla. Tampereen keskustasta sinne ajelee noin 30min. Tarkemman osoitteen saat ilmoittautumisen jälkeen.

 Kenelle: Vanhemmille, joiden 13-29v. nuorella on psyykkistä oireilua ja/tai päihteiden käyttöä.

Milloin: Lauantaina 22.10.2022 klo 12-20

Missä: Vähäsilta, Tampere Missionin kesäpaikka Paarlahden rannalla

Ilmoittaudu voimavarapäivään viimeistään 17.10 linkin kautta:

https://link.webropolsurveys.com/S/B872C128B23E48FD

 

 

 

Lisätietoja

Juho Soukka

Koordinaattori (kurssit, ryhmät, koulutukset ja lomatoiminta)
p. 040 547 7619
juho.soukka@
finfamipirkanmaa.fi

Sari Nurminen

Koordinaattori (lapsiperheet, nuoret ja oppilaitosyhteistyö)
p. 040 544 3139
sari.nurminen@
finfamipirkanmaa.fi

Portailla -kurssiviikonloppu nuorten vanhemmille

Kokoushotelli Murikanranta 7.-9.10.2022

Voimavaroja – vertaisuutta – virkistystä – toivoa
 
Kokoushotelli Murikanrannassa Tampereen Teiskossa järjestettävä kurssi on suunnattu vanhemmille, joiden n. 13–25 –vuotiaalla nuorella on psyykkistä oireilua ja/tai päihteiden käyttöä. Nuoren sairaus saattaa uuvuttaa ja hämmentää koko perhettä. Kurssin tavoitteena on tarjota vanhemmille tietoa nuoruuden kehitysvaiheista sekä nuorten mielenterveysongelmista. Kurssilla on mahdollisuus tavata toisia samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia vanhempia ja saada uusia voimavaroja omaan jaksamiseen ja vanhemmuuteen.
 
Viikonlopun hinta on 100 €/hlö sisältäen majoituksen kahden hengen huoneessa, ruokailut, kurssiohjelman sekä saunomiset ja uimiset. 

 

Hae mukaan kurssille 6.9.2022 mennessä: https://link.webropol.com/ep/portailla2022 

 

 

Lisätietoja

Juho Soukka

Koordinaattori (kurssit, ryhmät, koulutukset ja lomatoiminta)
p. 040 547 7619
juho.soukka@
finfamipirkanmaa.fi

Pin It on Pinterest