Kurssit

Kursseilta löydät uusia toimintamalleja arkeen

Kursseilla omaiset saavat tietoa läheisen sairauden vaikutuksista omaan elämään ja löytävät rakentavia, omaisen hyvinvointia tukevia toimintamalleja arkeensa. Yhdistyksen tarjoamat kurssit ovat viikonloppukursseja, jotka järjestetään pääsääntöisesti Pirkanmaalla. Ohjelmassa on mm. pienryhmätoimintaa, vertaiskeskusteluja, asiantuntijapuheenvuoroja ja virkistystä. Kaikkiin kurssikokonaisuuksiin kuuluu lisäksi jatkotapaaminen. Kurssien omavastuuosuus on noin 60 – 100 €, mikä sisältää kurssiviikonlopun täysihoitoineen sekä jatkotapaamiset.

Portailla -kurssiviikonloppu nuorten vanhemmille 6.-8.10.2023

 

Voimavaroja – vertaisuutta – virkistystä – toivoa

Kokoushotelli Murikanrannassa Tampereen Teiskossa järjestettävä kurssi on suunnattu vanhemmille, joiden n. 13–25 –vuotiaalla nuorella on psyykkistä oireilua ja/tai päihteiden käyttöä. Nuoren sairaus saattaa uuvuttaa ja hämmentää koko perhettä. Kurssin tavoitteena on tarjota vanhemmille tietoa nuoruuden kehitysvaiheista sekä nuorten mielenterveysongelmista. Kurssilla on mahdollisuus tavata toisia samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia vanhempia ja saada uusia voimavaroja omaan jaksamiseen ja vanhemmuuteen.

Viikonlopun hinta on 90 €/hlö sisältäen majoituksen kahden hengen huoneessa, ruokailut, kurssiohjelman sekä saunomiset ja uimiset. Kurssi alkaa perjantaina n. klo 17 ja päättyy sunnuntaina klo 15.30 mennessä.

Ilmoittaudu kurssille 5.9.2023 mennessä: https://link.webropol.com/ep/portailla23

 

 

 

 

Lisätietoja

Juho Soukka

Koordinaattori (lapsiperhetyö, kurssit, ryhmät, koulutukset ja lomatoiminta)
p. 040 547 7619
juho.soukka@
finfamipirkanmaa.fi

Pin It on Pinterest