Kurssit

Kursseilta löydät uusia toimintamalleja arkeen

Kursseilla omaiset saavat tietoa läheisen sairauden vaikutuksista omaan elämään ja löytävät rakentavia, omaisen hyvinvointia tukevia toimintamalleja arkeensa. Yhdistyksen tarjoamat kurssit ovat viikonloppukursseja, jotka järjestetään pääsääntöisesti Pirkanmaalla. Ohjelmassa on mm. pienryhmätoimintaa, vertaiskeskusteluja, asiantuntijapuheenvuoroja ja virkistystä. Kaikkiin kurssikokonaisuuksiin kuuluu kaksi jatkotapaamista, noin kolmen ja kuuden kuukauden kuluttua kurssiviikonlopusta. Kurssien omavastuuosuus on noin 60 – 100 €, mikä sisältää kurssiviikonlopun täysihoitoineen sekä jatkotapaamiset.

SENIORIOMAISTEN HYVÄN MIELEN KURSSI

Aika: Infotilaisuus ja haastattelut tiistaina 4.9. klo 13–16, kokoontumiskerrat tiistaisin 18.9., 2.10., 16.10., 30.10. ja 13.11. klo 14–16
Paikka: Hämeenkatu 25 A 6. krs

Hyvän mielen kurssi on tarkoitettu eläkeikäisille yli 60-vuotiaille. Tavoitteena on edistää hyvää oloa ja mielen hyvinvointia kulttuurin, musiikin, muistelemisen ja liikunnan avulla. Lisäksi yhdellä kerralla vietämme pienimuotoisen hemmotteluhetken.

Kurssille voidaan ottaa 10 henkeä, joten kaikki hakijat haastatellaan infotilaisuudessa ja päätös kurssille osallistujista tehdään tämän jälkeen. Infotilaisuuteen voi osallistua ilman ilmoittautumista. Ryhmää ohjaavat Heli ja Sinikka.

Tiedustelut:
Tiina Vartiainen
puh. 050 448 8134
tiina.vartiainen@finfamipirkanmaa.fi

Ilmoittaudu infotilaisuuteen alla olevan linkin kautta tai puhelimitse Tiina Vartiaiselle.

Lisätietoja

Tiina Vartiainen

Projektikoordinaattori
p. 050 448 8134
tiina.vartiainen@
finfamipirkanmaa.fi

Pin It on Pinterest