Kurssit

Kursseilta löydät uusia toimintamalleja arkeen

Kursseilla omaiset saavat tietoa läheisen sairauden vaikutuksista omaan elämään ja löytävät rakentavia, omaisen hyvinvointia tukevia toimintamalleja arkeensa. Yhdistyksen tarjoamat kurssit ovat viikonloppukursseja, jotka järjestetään pääsääntöisesti Pirkanmaalla. Ohjelmassa on mm. pienryhmätoimintaa, vertaiskeskusteluja, asiantuntijapuheenvuoroja ja virkistystä. Kaikkiin kurssikokonaisuuksiin kuuluu lisäksi jatkotapaaminen. Kurssien omavastuuosuus on noin 60 – 100 €, mikä sisältää kurssiviikonlopun täysihoitoineen sekä jatkotapaamiset.

Auringonkukkia -kurssi 10.-11.6.2023 Murikanrannassa

Psyykkisesti sairastuneiden läheisille suunnattu oman jaksamisen tukemiseen ja voimavaroihin painottuva kurssiviikonloppu luonnon helmassa. 
Viikonlopun aikana on mahdollisuus vahvistaa ja löytää uusia voimavaroja luonnosta, yhdessä vietetystä ajasta, saunan löylyistä, pienryhmätyöskentelystä sekä vertaisuudesta. Kurssi alkaa lauantaiaamuna ja päättyy sunnuntaina iltapäivästä.
Kurssikokonaisuuteen kuuluu myös jatkotapaaminen Tampereella syksyllä.

Kurssin hinta on 80 €/hlö, sisältäen majoituksen, ruokailut, kurssiohjelman ja jatkotapaamisen. Kokoushotelli Murikanranta sijaitseeTampereen Terälahdessa, Kuterintie 226.

Ilmoittaudu kurssille 7.5. mennessä: https://link.webropol.com/ep/auringonkukkia23 

 

 

 

Lisätietoja

Juho Soukka

Koordinaattori (kurssit, ryhmät, koulutukset ja lomatoiminta)
p. 040 547 7619
juho.soukka@
finfamipirkanmaa.fi

Suhteellista

-kurssi pariskunnille, joiden parisuhdetta kuormittavat mielenterveys- ja/tai päihdeongelmat

 

25.–26.3. 2023 Hauhon Ilorannassa

Kurssin tavoitteena on tarjota tietoa siitä, miten puolison mielenterveys- ja/tai päihdeongelma vaikuttaa parisuhteeseen. Yhdessä muiden samankaltaisessa elämäntilanteessa olevien pariskuntien kanssa on mahdollista vaihtaa ajatuksia mm. siitä, miten sairaus vaikuttaa perheen arkeen ja parisuhteen rooleihin. Keskustelujen avulla pyritään löytämään suhteen vahvuuksia, iloa ja tunnusmerkkejä toimivasta parisuhteesta.

Kurssin hinta on 100 € /pariskunta sisältäen majoituksen, ruokailut ja kurssiohjelman.

Ilmoittaudu mukaan kurssille 22.2.2023 mennessä:

https://link.webropol.com/ep/suhteellista23 

 

 

 

 

Lisätietoja

Juho Soukka

Koordinaattori (kurssit, ryhmät, koulutukset ja lomatoiminta)
p. 040 547 7619
juho.soukka@
finfamipirkanmaa.fi

Pin It on Pinterest