Kurssit

Kursseilta löydät uusia toimintamalleja arkeen

Kursseilla omaiset saavat tietoa läheisen sairauden vaikutuksista omaan elämään ja löytävät rakentavia, omaisen hyvinvointia tukevia toimintamalleja arkeensa. Yhdistyksen tarjoamat kurssit ovat viikonloppukursseja, jotka järjestetään pääsääntöisesti Pirkanmaalla. Ohjelmassa on mm. pienryhmätoimintaa, vertaiskeskusteluja, asiantuntijapuheenvuoroja ja virkistystä. Kaikkiin kurssikokonaisuuksiin kuuluu lisäksi jatkotapaaminen. Kurssien omavastuuosuus on noin 60 – 100 €, mikä sisältää kurssiviikonlopun täysihoitoineen sekä jatkotapaamiset.

Kevättä kohti -kurssiviikonloppu vanhemmille Ikaalinen spa

Lauantai-sunnuntai 27.-28.4.

Kurssiviikonloppu on tarkoitettu vanhemmille, joiden aikuisella (25+) lapsella on psyykkistä oireilua ja/tai päihteiden käyttöön liittyviä ongelmia.

Kurssiviikonlopun aikana tapaat toisia samankaltaisessa tilanteessa olevia vanhempia vertaisuuden merkeissä, kurssilla käsiteltäviä teemoja ovat esimerkiksi toivo, itsemyötätunto ja toipumisorientaatio. Viikonlopun ohjelma koostuu mm. pienryhmäkeskusteluista ja tehtävistä. Viikonlopun aikana on myös mahdollisuus vapaamuotoisempaan ajanviettämiseen yhdessä, sekä tietysti kylpylästä nauttimiseen.

Kurssin hinta on 70 €/hlö, sisältäen majoituksen kahden hengen huoneissa, kurssiohjelman, ruokailut ja kylpylän käytön.

Ilmoittaudu 24.3. mennessä: https://link.webropol.com/ep/kevattakohti24
Lisätiedot: juho.soukka@finfamipirkanmaa.fi / 040 547 7619

Auringonkukkia-kurssiviikonloppu Murikanranta

Lauantai-sunnuntai 28.-29.9.

Psyykkisesti sairastuneiden läheisille suunnattu oman jaksamisen tukemiseen ja voimavaroihin painottuva kurssiviikonloppu luonnon helmassa.

Viikonlopun aikana on mahdollisuus vahvistaa ja löytää uusia voimavaroja luonnosta, yhdessä vietetystä ajasta, saunan löylyistä, pienryhmätyöskentelystä sekä vertaisuudesta. Kurssi alkaa lauantaiaamuna ja päättyy sunnuntaina iltapäivästä.

Kurssin hinta on 80 €/hlö, sisältäen majoituksen, ruokailut, ja kurssiohjelman. Kokoushotelli Murikanranta sijaitsee Tampereen Terälahdessa, Kuterintie 226.

Ilmoittaudu 22.8. mennessä: https://link.webropol.com/ep/auringonkukkia24
Lisätiedot: juho.soukka@finfamipirkanmaa.fi / 040 547 7619

Lisätietoja

Juho Soukka

Koordinaattori (lapsiperhetyö, kurssit, ryhmät, koulutukset, tietohallinto)
p. 040 547 7619
juho.soukka@
finfamipirkanmaa.fi

Pin It on Pinterest