Kurssit

Kursseilta löydät uusia toimintamalleja arkeen

Kursseilla omaiset saavat tietoa läheisen sairauden vaikutuksista omaan elämään ja löytävät rakentavia, omaisen hyvinvointia tukevia toimintamalleja arkeensa. Yhdistyksen tarjoamat kurssit ovat viikonloppukursseja, jotka järjestetään pääsääntöisesti Pirkanmaalla. Ohjelmassa on mm. pienryhmätoimintaa, vertaiskeskusteluja, asiantuntijapuheenvuoroja ja virkistystä. Kaikkiin kurssikokonaisuuksiin kuuluu lisäksi jatkotapaaminen. Kurssien omavastuuosuus on noin 60 – 100 €, mikä sisältää kurssiviikonlopun täysihoitoineen sekä jatkotapaamiset.

Auringonkukkia-kurssiviikonloppu Murikanranta

Lauantai-sunnuntai 28.-29.9.

Psyykkisesti sairastuneiden läheisille suunnattu oman jaksamisen tukemiseen ja voimavaroihin painottuva kurssiviikonloppu luonnon helmassa.

Viikonlopun aikana on mahdollisuus vahvistaa ja löytää uusia voimavaroja luonnosta, yhdessä vietetystä ajasta, saunan löylyistä, pienryhmätyöskentelystä sekä vertaisuudesta. Kurssi alkaa lauantaiaamuna ja päättyy sunnuntaina iltapäivästä.

Kurssin hinta on 80 €/hlö, sisältäen majoituksen, ruokailut, ja kurssiohjelman. Kokoushotelli Murikanranta sijaitsee Tampereen Terälahdessa, Kuterintie 226.

Ilmoittaudu 22.8. mennessä: https://link.webropol.com/ep/auringonkukkia24
Lisätiedot: juho.soukka@finfamipirkanmaa.fi / 040 547 7619

Portailla – kurssiviikonloppu nuorten vanhemmille

Perjantai-sunnuntai 15.–17.11.

Voimavaroja – vertaisuutta – virkistystä – toivoa

Ikaalisten kylpylässä järjestettävä kurssi on suunnattu vanhemmille, joiden n. 13–25-vuotiaalla nuorella on psyykkistä oireilua ja/tai päihteiden käyttöä. Nuoren sairaus saattaa uuvuttaa ja hämmentää koko perhettä. Kurssin tavoitteena on tarjota vanhemmille tietoa nuoruuden kehitysvaiheista sekä nuorten mielenterveysongelmista. Kurssilla on mahdollisuus tavata toisia samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia vanhempia ja saada uusia voimavaroja omaan jaksamiseen ja vanhemmuuteen.

Viikonlopun hinta on 90 €/hlö sisältäen majoituksen kahden hengen huoneessa, ruokailut, kurssiohjelman sekä kylpylän käytön. Kurssi alkaa perjantaina n. klo 17 ja päättyy sunnuntaina klo 15.30 mennessä.

Ilmoittaudu 13.10. mennessä: https://link.webropol.com/ep/2024portailla
Lisätiedot: juho.soukka@finfamipirkanmaa.fi / 040 547 7619

 

Lisätietoja

Juho Soukka

Koordinaattori (lapsiperhetyö, kurssit, ryhmät, koulutukset, tietohallinto)
p. 040 547 7619
juho.soukka@
finfamipirkanmaa.fi

Pin It on Pinterest