Lomatoiminta

Aikaa rentoutua

Kaipaatko virkistystä loman muodossa? Järjestämme tuettuja lomia yhteistyössä Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n kanssa Länsi-Suomen alueella. Lomat ovat viiden vuorokauden mittaisia ja osallistujat maksavat niistä vain omavastuuosuuden (aikuiset 20 €/vuorokausi, alle 17-vuotiaat maksutta). Vuosittain järjestämme lapsiperheloman sekä 1-2 aikuisille suunnattua lomaa.

Voimaa vertaisuudesta -loma aikuisille Ikaalisten kylpylässä

Aika: 25. – 30.8.2019
Paikka: Scandic Ikaalisten kylpylä

Voimaa vertaisuudesta on loma aikuisille omaisille, joiden läheisellä on mielenterveys- ja/tai päihdeongelmia. Voimaa vertaisuudesta -lomien tavoitteena on, että lomalaiset virkistyvät, tapaavat toisia samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia sekä saavat vertaistuen ja lomaohjelman kautta voimavaroja arkeen.

Virkistävä täysihoitoviikko Scandic Ikaalisten kylpylässä sisältää majoituksen ja ruokailut, kylpylän ja kuntosalin käytön, sekä ryhmäkohtaisen että yleisen vapaa-ajan ohjelman. Ikaalisten kylpylä sijaitsee kauniin Kyrösjärven rannalla, osoitteessa Huvilatie 2 (Hämyläntie 2).

Loman hinta on vain 100 €/hlö. Hakuaika päättyy 25.5., jolloin hakemusten on oltava Mtlh:ssa. Hakemuksen voi täyttää sähköisesti Mtlh:n kotisivuilla. Huomioi tarkasti, että valitset oikean loman ja ajankohdan.

Hakulomakkeita saa myös paperisena Mielenterveysomaiset Pirkanmaa – FinFami ry:stä Juho Soukalta p. 040 547 7619. Paperiset hakulomakkeet lähetetään osoitteeseen:
Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry
Ruoholahdenkatu 8, 4.krs., 00180 Helsinki.

 

Loma on tuettu Veikkauksen tuotoilla ja se järjestetään yhteistyössä Mielenterveysomaiset Pirkanmaa FinFami ry:n ja Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n kanssa. Valinnat tekee Mtlh. Lomatukea voidaan myöntää korkeintaan kahden kalenterivuoden välein. Lomatuen hakijoilta ei vaadita yhdistyksen jäsenyyttä.

Juho Soukka

Koordinaattori, tietohallintovastaava
p. 040 547 7619
juho.soukka@
finfamipirkanmaa.fi

Pin It on Pinterest