Lomatoiminta

Aikaa rentoutua

Kaipaatko virkistystä loman muodossa? Järjestämme tuettuja lomia yhteistyössä Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n kanssa Länsi-Suomen alueella. Lomat ovat viiden vuorokauden mittaisia ja osallistujat maksavat niistä vain omavastuuosuuden (aikuiset 20 €/vuorokausi, alle 17-vuotiaat maksutta). Vuosittain järjestämme lapsiperheloman sekä 1-2 aikuisille suunnattua lomaa.

Loma Yyterissä aikuisille omaisille

Aika: 26. – 31.8.
Paikka: Yyterin kylpylähotelli (Sipintie 1, Pori)
Hinta: 100 euroa/hlö

”Voimaa vertaisuudesta” on loma aikuisille omaisille, joiden läheisellä on mielenterveys- ja/tai päihdeongelmia. Voit viettää aikaa auringossa rannalla loikoillen ja meren aalloissa virkistyen. Kylpylä Merenneidon hierovat putoukset, porealtaat ja saunat virkistävät niin kehoa kuin mieltäkin.

Virkistävä täysihoitoviikko Yyterin Kylpylähotellissa Porissa sisältää majoituksen ja ruokailut seisovasta pöydästä. Lisäksi lomaan kuuluu kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö sekä lomalaisille räätälöity ohjelma liikunta- ja toimintatuokioineen sekä yleinen vapaa-ajan ohjelma.

Voimaa vertaisuudesta -lomien tavoitteena on, että lomalaiset virkistyvät, tapaavat toisia samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia sekä saavat vertaistuen ja lomaohjelman kautta voimavaroja arkeen.

Loma on tuettu Veikkauksen tuotoilla ja se järjestetään yhteistyössä Mielenterveysomaiset Pirkanmaa FinFami ry:n ja Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n kanssa. Valinnat tekee Mtlh. Lomatukea voidaan myöntää korkeintaan kahden kalenterivuoden välein. Lomatuen hakijoilta ei vaadita yhdistyksen jäsenyyttä.

Hakuaika päättyy 26.5., jolloin hakemusten on oltava Mtlh:ssa. Hakemuksen voi täyttää sähköisesti Mtlh:n kotisivuilla osoitteesta mtlh.fi. Huomioi tarkasti, että valitset oikean loman ja ajankohdan.

Hakulomakkeita saa myös Tiina Rissalta puh. 040 5050 819 tai tiina.rissa@finfamipirkanmaa.fi. Postitse hakulomakkeet lähetetään osoitteeseen: Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry, Ruoholahdenkatu 8, 4.krs., 00180 Helsinki

Lisätietoja

Tiina Rissa

Vastaava koordinaattori
p. 040 505 0819
tiina.rissa@
finfamipirkanmaa.fi

Pin It on Pinterest