Nuori, kaipaatko apua?

Huolettaako läheisesi mielenterveys? Oletko huolissasi läheisesi jaksamisesta tai omasta jaksamisesta? Ahdistaako? Onko kotona haastavaa? Koetko, että et tiedä mitä tekisit tai kenelle puhuisit?

Älä jää yksin!

Ota yhteyttä meihin! Meidän kanssamme voit keskustella tilanteestasi, kun sinulla on huoli läheisestäsi ja omat voimavarasi ovat vähissä. Voit olla meihin yhteydessä WhatsAppin kautta, chatissa tai varata ajan omaisneuvonnasta.

Lähetä Sarille viestiä WhatAppissa tai Snäpissä:
Sari / 040 544 3139 / Snapchat: sarifinfami

Omaisneuvonta

Omaisneuvonnassa työntekijämme on sinuun yhteydessä varattuna aikana puhelimella tai videoyhteydellä.

Omaisneuvonnan ajanvaraukseen pääset tästä. Voit lähettää kysymyksiä ja kertoa huolestasi myös sähköpostilla omaisneuvonta@finfamipirkanmaa.fi.

Toimintaa

Nuorten Vähäsillan reissu

lauantai-sunnuntai 12.-13.9.

Retki on tarkoitettu noin 15–29-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille, joiden arkea kuormittaa läheisen mielenterveys- tai päihdeongelma.
Lähde mukaan viettämään rentoa ja mukavaa viikonloppua Vähäsiltaan. Vähäsillan leirikeskus sijaitsee Tampereen Teiskossa, idyllisen Paarlahden rannalla vain puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Vähäsilta on varattu kokonaan käyttöömme tuona viikonloppuna.

Mukaan tarvitset säänmukaiset vaatteet, pyyhkeen/uikkarit, makuupussin tai vuodevaatteet sekä mökkihenkisen asenteen. Luvassa yhdessäoloa pelaillen, saunoen/uiden, jutellen, grillaillen ja syöden.

Voit tulla mukaan myös vain päiväksi. Yhteiskuljetus järjestyy. Retki on maksuton.

Paikka: Vähäsillan leirikeskus
Ilmoittautumiset: 10.9. mennessä Sarille
Lisätiedot: sari.nurminen@finfamipirkanmaa.fi / 040 544 3139

 

Nuorten aikuisten illat

torstai 8.10. / keskiviikko 4.11. / tiistai 8.12. klo 17-19

Tervetuloa nuorten aikuisten iltoihin!

Oletko huolissasi ystäväsi tai perheenjäsenesi jaksamisesta? Onko läheinen tai ystäväsi sairastunut ja kaipaat tukea tilanteeseen? Haluaisitko saada lisätietoa mielen hyvinvoinnista tai kuulla päihde- ja mielenterveysomaisten kokemuksia. Nuorten aikuisten iltoihin voit tulla kuulemaan yhdistyksemme toiminnasta, saada neuvoa tilanteeseen ja oman jaksamisen tueksi sekä kuulla vertaisen tarinan. Tilaisuus on tarkoitettua ennen kaikkea sinulle nuori aikuinen, joka kaipaat neuvoa ja tietoisuutta läheisestäsi nousseen huolen myötä. Lisätietoa ja mahdolliset teemat näet syksyn kuluessa yhdistyksen nettisivuilta ja somekanavista.

Paikka: Hämeenkatu 25 A, Tampere (3. kerros)

Lisätiedot: suvi.hietaniemi@finfamipirkanmaa.fi / 050 511 7644

 

Aikuisten oikeesti

keskiviikkoisin 21.10. / 18.11. / 16.12. klo 17-19

Ryhmä on tarkoitettu noin 20–30-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille, joiden vanhemmalla, sisaruksella, puolisolla tai ystävällä on mielenterveys– ja/tai päihdeongelmia.

Ryhmässä voit vaihtaa ajatuksia, kokemuksia ja tuntemuksia muiden samankaltaisessa elämäntilanteessa olevien kanssa. Samalla saat uusia näkökulmia ystävänä tai läheisenä olemiseen, omaan jaksamiseen ja hyvinvointiin.

Paikka: Hämeenkatu 25 A, Tampere (6. kerros)

Lisätiedot: sari.nurminen@finfamipirkanmaa.fi / 040 544 3139

 

 

 

— —

Kaikki palvelut ovat maksuttomia. (Operaattorisi veloittaa oman puhelimesi käytöstä normaalin matkapuhelinmaksun.)

Pin It on Pinterest