Nuori, kaipaatko apua?

Huolettaako läheisesi mielenterveys? Oletko huolissasi läheisesi jaksamisesta tai omasta jaksamisesta? Ahdistaako? Onko kotona haastavaa? Koetko, että et tiedä mitä tekisit tai kenelle puhuisit?

Olen Sari Nurminen. Työskentelen Pirkanmaan FinFamissa ja vastaan nuorten / nuorten aikuisten (n. 13-29v.) tukemisesta ja toiminnan järjestämisestä. Ammatiltani olen psykiatrinen sairaanhoitaja. Pirkanmaan FinFamilla olen ollut töissä jo kahdeksan vuotta. Aikaisemmin työskentelin lastensuojelussa, päihdepuolella sekä psykiatrian puolella. Asun Tampereella ja perheeseeni kuuluu jo aikuinen poikani sekä Maukka-koira.

FinFami Pirkanmaan nuorten toiminta on suunnattu nuorille, (alle 30 v) joiden läheisellä, ystävällä, vanhemmalla, sisaruksella, isovanhemmalla tai muulla tärkeällä ihmisellä on mielenterveys- tai päihdehäiriö. Pelkkä huolikin läheisen hyvinvoinnista riittää toimintaan osallistumiseen. Toiminnalla tarkoitetaan esimerkiksi ryhmiä, leirejä, kursseja ja erilaisia aktiviteetteja kuten leffaillat ja keilaus.

Tapaamme myös nuoria yksilökäynneillä. Jos sinulla on huolta tai murhetta läheisestäsi tai omasta jaksamisestasi, niin ota yhteyttä. Sovitaan aika ja paikka, milloin ja missä nähdään. Tapaaminen onnistuu myös meidän toimistollamme Tampereen keskustassa osoitteessa Hämeenkatu 25 A. 3. ja 6. kerros.

Älä jää yksin!

Ota yhteyttä minuun! Voit keskustella kanssani tilanteestasi, kun sinulla on huoli läheisestäsi ja omat voimavarasi ovat vähissä. Voit olla yhteydessä myös WhatsAppin kautta, chatissa tai varata ajan omaisneuvonnasta.

Lähetä Sarille viestiä WhatAppissa tai Snäpissä:
Sari / 040 544 3139 / Snapchat: sarifinfami

Sähköposti: sari.numinen@finfamipirkanmaa.fi 

 

Toimintaa syksyllä 2021

Lisätiedot ja ilmoittautumiset Sarille.

Nuorten Vähäsillan -retkihetki

pe-la sekä la-su 3.-4.9. ja 4.-5.9.

Lähde mukaan viettämään rentoa ja mukavaa viikonloppua Vähäsillan maisemiin. Vähäsilta sijaitsee Teiskossa idyllisen Paarlahden rannalla vain puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Paikka on varattu kokonaisuudessaan käyttöömme viikonlopun ajaksi, joten siellä ei tuolloin ole muita.

Perjantaina 3.9 (- la 4.9) Nuorten aikuisten ilta Vähäsillassa klo 16-22. Luvassa rentoutumista, rupattelua ja grillausta Vähäsillan upeissa maisemissa. Sauna lämpiää ja uimassakin voivat uskalikot käydä. Vähäsiltaan voit tulla vain illaksi, yöksikin toki saa jäädä. Mukaan tarvitset silloin makuupussin tai vuodevaatteet.

La-su 4.-5.9 n. 13-17v. nuorten Vähäsillan yli-yön reissu. Lauantaina lähtö klo 12 ja su paluu klo 15 mennessä. Luvassa rentoutumista, rupattelua ja grillausta Vähäsillan upeissa maisemissa. Sauna lämpiää ja uimassakin voivat uskalikot käydä. Vähäsiltaan voit tulla vain illaksi, yöksikin toki saa jäädä. Mukaan tarvitset silloin makuupussin tai vuodevaatteet.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
sari.nurminen@finfampirkanmaa.fi / 040 544 3139

—-

Nuorten aikuisten illat

tiistaisin 14.9 / 16.11. klo 17-19

Tervetuloa nuorten aikuisten (20-29v.) iltoihin!

Oletko huolissasi ystäväsi tai perheenjäsenesi jaksamisesta? Onko läheinen tai ystäväsi sairastunut ja kaipaat tukea tilanteeseen? Haluaisitko saada lisätietoa mielen hyvinvoinnista tai kuulla päihde- ja mielenterveysomaisten kokemuksia. Nuorten aikuisten iltoihin voit tulla kuulemaan yhdistyksemme toiminnasta, saada neuvoa tilanteeseen ja oman jaksamisen tueksi sekä kuulla vertaisen tarinan. Tilaisuus on tarkoitettu ennen kaikkea sinulle nuori aikuinen, joka kaipaat neuvoa ja tietoa läheisestäsi nousseen huolen myötä. Lisätietoa ja mahdolliset teemat näet syksyn kuluessa yhdistyksen nettisivuilta ja somekanavista.

Paikka: Hämeenkatu 25 A (6. kerros)
Lisätiedot: sari.nurminen@finfamipirkanmaa.fi / 040 544 3139

—-

Aikuisten oikeesti

Keskiviikkoisin 22.9. / 13.10. / 3.11. / 24.11. / 15.12. klo 17-19

Ryhmä on tarkoitettu noin 20–30-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille, joiden vanhemmalla, sisaruksella, puolisolla tai ystävällä on mielenterveys– ja/tai päihdeongelmia.

Ryhmässä voit vaihtaa ajatuksia, kokemuksia ja tuntemuksia muiden samankaltaisessa elämäntilanteessa olevien kanssa. Samalla saat uusia näkökulmia ystävänä tai läheisenä olemiseen, omaan jaksamiseen ja hyvinvointiin.

Paikka: Hämeenkatu 25 A (3. kerros) (Huom! painetussa toimintakalenterissa oli virheellinen paikkatieto)
Ilmoittautumiset 20.9. mennessä. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: sari.nurminen@finfamipirkanmaa.fi / 040 544 3139

—-

Taustasta tasapainoon

tiistaisin 28.9. / 5.10. / 12.10. / 26.10. / 2.11. klo 16.30-18.30

YTHS asiakkuudessa oleville opiskelijoille

Vertaistukiryhmä opiskelijoille, joilla on taustalla kokemuksia vanhemman päihdeongelmasta. Ryhmän ohjaajana toimii Sari Nurminen FinFamista sekä psykologi Nina Leikas YTHS:ltä. Ryhmässä vierailee lisäksi kokemusasiantutija. Ryhmään otetaan 6-8 ryhmäläistä.

Paikka: Hämeenkatu 25 A (6. kerros)
Ilmoittautumiset 21.9. mennessä. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: sari.nurminen@finfamipirkanmaa.fi / 040 544 3139 tai nina.leikas@yths.fi

 

— —

Kaikki palvelut ovat maksuttomia. (Operaattorisi veloittaa oman puhelimesi käytöstä normaalin matkapuhelinmaksun.)

Pin It on Pinterest