Retket

Retket auttavat irtautumaan arjesta

Virkistävillä retkillä on keskeinen merkitys omaisen jaksamisen tukena ja vertaistuen mahdollistajana. Tavoitteena on tarjota omaisille mahdollisuus irtautua arjesta ja saada eväitä oman hyvinvoinnin kohentamiseen.

Retkille, teatterikäynneille ja muuhun virkistystoimintaan voivat osallistua omaisen kanssa myös psyykkisesti sairastuneet läheiset. Ryhmässä kulkeminen madaltaa kynnystä lähteä ja antaa parhaimmillaan uuden elämyksen lisäksi tunteen osallisuudesta ja yhteenkuuluvuudesta. Retkillä ja muissa tapahtumissa on aina mukana yhdistyksen työntekijä tai vertaisohjaaja.

Retkien osallistumismaksut ovat noin 50 % todellisia kustannuksia edullisemmat. Tällä pyritään takaamaan mahdollisuus virkistykseen kaikille omaisille.

 

Joulun tunnelmaa Liutun Maalaistalossa

lauantaina 28.11. klo 12-16

Teiskon Viitapohjassa sijaitseva Liutun Maalaistalo onjouluisen lähimatkan mainio kohde.

Tunnelmallisessa pirtissä vietämme leppoisan ohjelmatuokion tuttujen joululaulujen parissa ja nautimme retken hintaan sisältyvät kahvit juustokakun kera. Vanhan ajan joulua huokuvassa maalaistalossa on aikaa tutustua myös lahjatavarapuotiin sekä vanhojen esineiden kauppaan.Kiireettömän retken kesto on noin neljä tuntia. Matkanjohtajana ja viihdyttäjänä toimii Juhani Viita.

Aikataulu: Matkaan lähdetään klo 12.00 Tampereen keskustorilta, vanhan kirkon puolelta. Paluu samaan paikkaan n. klo 16.

Hinta: Retken hinta 19 euroa (sis. kuljetukset, ohjelmat ja kahvit)

Sitovat ilmoittautumiset retkelle 18.11. mennessä: www.lyyti.in/liuttu

Lisätiedot: niina.ojala@finfamipirkanmaa.fi / 040 582 5343

Golden abba show PERUTTU

Valitettavasti Kangasala-talo on joutunut peruuttamaan tapahtuman.

perjantaina 4.12. klo 17.15-22.00

Tervetuloa mukaan Golden ABBA Show Kangasala-talolle! Golden ABBA Showssa pääset kokemaan ainutlaatuisen ABBA huuman uudelleen. Esityksen kesto 2 tuntia sisältäen väliajan. Ennen esitystä tutustumme taidemuseoon, jonka pysyvänä näyttelynä on Kimmo Pyykön Pitkän matkan ateljee ja lisäksi kausittain vaihtuva näyttely.

Aikataulu: Lähtö bussilla klo 17.15 Keskustorilta Vanhan kirkon puolelta. Paluulähtö takaisin viimeistään klo 21.30. ja takaisin Keskustorilla n. klo 22.00

Hinta: 35 euroa (sisältää meno-paluu kuljetuksen, lipun, pääsyn Kimmo Pyykön Taidemuseoon ja väliaikatarjoilun)

Sitovat ilmoittautumiset retkelle 3.11. mennessä: www.lyyti.in/abbashow (muista mainita mahdollinen erityisruokavalio)

Lisätiedot: suvi.hietaniemi@finfamipirkanmaa.fi / 050 511 7644

Lapsiperheille: Saiturin joulu Tampereen teatterissa

lauantaina 12.12. klo 15-17

Tervetuloa vanhemmat, kummit, isovanhemmat… yhdessä lasten kanssa perheiden yhteiselle teatteriretkelle. Charles Dickensin Saiturin joulu on rakastettu kertomus itsekkäästä ja läpeensä paatuneesta Scroogesta. Aattoyönä joulun henget ilmestyvät kummittelemaan tälle kaupungin kuuluisimmalle kitupiikille hänen tekemistään vääryyksistä. Mutta onko ikuisen saiturin liian myöhäistä muuttua? Saiturin joulu on kaunis tarina hyvyydestä ja oikeudenmukaisuudesta. Näytelmää suositellaan yli 6-vuotiaille.

Kokoontuminen FinFamin toimistolla Hämeenkadulla kello 14, josta lähdemme yhtä matkaa teatterille. Huomioimme kuitenkin alueelliset rajoitukset ja tähän kokoontumiseen saattaa tulla muutos. Olemme kaikkiin ilmoittautuneisiin vielä lähemmin yhteydessä. Näytelmä alkaa kello 15. Kesto 1 t 45 min.

Hinta: Aikuinen lapsen (alle 16v) kanssa yhteensä 30 euroalisäliput 20 euroa / aikuinen ja 10 euroa / lapsi (alle 16v)

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Paikkoja rajoitetusti 50 nopeimmalle ja liput ovat ensisijaisesti tarkoitettu lapsille ja heidän seurassaan tuleville aikuisille.

Ilmoittautumiset 6.11. mennessä: toivostaturvaa@finfamipirkanmaa.fi / 050 505 6533

Pin It on Pinterest