Mielivieraat

podcast

Mielivieraat-podcast

Tässä podcastissa käsitellään asioita, jotka liittyvät mielenterveys- tai päihdeongelmista kärsivien ihmisten läheisiin. He saavat äänensä kuuluviin podcastin kautta tuoden esille omia kokemuksiaan ja tuntemuksiaan. Tämän avulla voimme tarjota tietoa ja vertaistukea sekä lisätä ymmärrystä aiheen ympäriltä.

Mielenterveys- ja päihdeongelmat koskettavat välillisesti käytännössä kaikkia suomalaisia. Läheiset kantavat jatkuvaa huolta heille tärkeistä ihmisistä ja useat heistä ottavat suurta vastuuta mm. sairastuneen arjen sujumisesta. Moni läheinen/omainen kulkee oman jaksamisen äärirajoilla. Toivottavasti tämä podcast onnistuu antamaan edes hiukan lisää toivoa ja uskoa siihen, että elämä voi olla hyvää sairaudesta huolimatta.

Kuuntele Mielivieraita:

Kuunneltavissa olevat jaksot

3# Lapsiomaisen tarina – kun isä sairastaa

#5 Oma jaksaminen tilanteissa, kun parisuhteessa esiintyy mielenterveys- tai päihdeongelma

#6 Kun läheinen päätyy psykiatriseen sairaalahoitoon

Mielivieraat podcast on nyt julkaistu

Jätä toiveita aiheista, joita toivoisit meidän käsittelevän

Mikä mielenterveysomaisia tai -läheisiä puhututtava aihe kaipaisi mielestäsi käsittelyä? Millaisessa tilanteessa elävän ihmisen kokemuksia haluaisit kuunnella? Kerro meille ajatuksistasi oheisen lomakkeen avulla, niin saamme ideoita siitä, millaiset aiheet kiinnostavat kuuntelijoita.

13 + 4 =

Lisätietoja

Tomi Keiski

Viestintäkoordinaattori
p. 050 320 9499
tomi.keiski@
finfamipirkanmaa.fi

Pin It on Pinterest