Omaiskahvila

Vertaistukea, virkistystä, voimaantumista

Omaiskahvila on avoin kohtaamispaikka kaikille omaisille kahvikupin ääressä. Perinteisen keskustelevan omaiskahvilan rinnalla on samanaikaisesti toiminnallisia tuokioita: peliklubi, karaokekerho, luovan toiminnan kahvila ja käsityöpiiri.

 

Kahvilan ja toimintatuokioiden emäntinä tai isäntinä toimivat yhdistyksen koulutetut vapaaehtoiset.

 

Omaiskahvilassa pannu on kuumana joka maanantai klo 13 – 16 syyskuun alusta joulukuun 16. päivään saakka. Tervetuloa virkistäytymään!

Omaiskahvilan yhteydessä pidettävät toiminnot syksyllä 2019

 KÄSITYÖPIIRI
Käsityöpiirissä jaetaan kuulumisia, vinkkejä ja hyvää mieltä. Ota oma käsityö mukaan. Käsityöpiirin vetäjänä toimii Ulla ja Katriina.

Käsityöpiiri kokoontuu omaiskahvilan yhteydessä 23.9., 14.10. ja 18.11. klo 13.30 alkaen.

 

Luovan toiminnan kahvila
Luovan toiminnan kahvilassa kolmannen kerroksen tilaan mahtuu kohtuudella kuusi toimijaa kerralla. Kokoontuminen tapahtuu non-stop-tyyppisesti, eli kun on saanut työnsä valmiiksi, antaa tilaa seuraavalle. Tarvittavat tarvikkeet ja työkalut ovat paikalla. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Vetäjänä toimii Eija.

Luovan toiminnan kahvila omaiskahvilan yhteydessä 16.9. ja 11.11. klo 13.30 alkaen.

 

Peliklubi
Peliklubi kokoontuu innostuksen mukaan maanantaisin omaiskahvilan yhteydessä ilman vetäjää, kun löytyy tarpeeksi innokkaita pelaajia ja vapaa tila pelaamista varten. Tilakyselyissä voi kääntyä työntekijöiden puoleen.

 

Pin It on Pinterest