Omaiskahvila

Vertaistukea, virkistystä, voimaantumista

Omaiskahvila on avoin kohtaamispaikka kaikille omaisille kahvikupin ääressä. Perinteisen keskustelevan omaiskahvilan rinnalla on samanaikaisesti toiminnallisia tuokioita: peliklubi, karaokekerho, luovan toiminnan kahvila ja käsityöpiiri.

Kahvilan ja toimintatuokioiden emäntinä tai isäntinä toimivat yhdistyksen koulutetut vapaaehtoiset.

Omaiskahvilassa pannu on kuumana joka maanantai klo 13 – 17. Tervetuloa virkistäytymään!

Huom! Omaiskahvila on tauolla kesän ajan elokuun loppuun saakka. Kahvittelemaan pääset kuitenkin kesäkahvilassamme. Tutustu kesäkahvilan toimintaan Ryhmät-sivulla.

Omaiskahvilan yhteydessä pidettävät toiminnot syksyllä 2018

Peliklubi
…on virkistävän hyvän mielen iltapäivä vertaistuen, kahvittelun ja erilaisten seura- ja lautapelien parissa. Peliklubi pidetään omaiskahvilan yhteydessä 3.9., 1.10., 5.11. sekä 3.12. klo 13–15.

Tietovisa
Tule kisaamaan tietovisaan! Tietovisa järjestetään omaiskahvilan yhteydessä 24.9., 29.10. ja 26.11. klo 13.

Käsityöpiiri
Käsityöpiirissä jaetaan kuulumisia, vinkkejä ja hyvää mieltä. Ota oma käsityö mukaan. Varsinaista ohjausta ei ole. Käsityöpiiri kokoontuu omaiskahvilan yhteydessä 17.9. ja 19.11. klo 13–15. Ohjaajina Aila ja Katriina.

Luovan toiminnan kahvila
Luovan toiminnan kahvilassa kolmannen kerroksen tilaan mahtuu kohtuudella kuusi toimijaa kerralla. Kokoontuminen tapahtuu non-stop-tyyppisesti, eli kun on saanut työnsä valmiiksi, antaa tilaa seuraavalle. Tarvittavat tarvikkeet ja työkalut ovat paikalla. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Vetäjänä Eija.

Luovan toiminnan kahvila omaiskahvilan yhteydessä klo 13–15:
8.10. Korin punonta
12.11. Paperinarupallojen askartelu

Pin It on Pinterest