Omaiskahvila

Vertaistukea, virkistystä, voimaantumista

Omaiskahvila on avoin kohtaamispaikka kaikille omaisille kahvikupin ääressä. Perinteisen keskustelevan omaiskahvilan rinnalla on samanaikaisesti toiminnallisia tuokioita: peliklubi, karaokekerho, luovan toiminnan kahvila ja käsityöpiiri.

Kahvilan ja toimintatuokioiden emäntinä tai isäntinä toimivat yhdistyksen koulutetut vapaaehtoiset.

Omaiskahvilassa pannu on kuumana joka maanantai klo 13 – 17. Tervetuloa virkistäytymään!

Omaiskahvila jää kesätauolle kesäkuusta elokuuhun. Kahvila aukeaa taas 2.9.2019 alkaen. Kesän aikana on kuitenkin luvassa 4 kesäkahvilaa. Lue lisää: www.finfamipirkanmaa.fi/kesakahvilat/

Omaiskahvilan yhteydessä pidettävät toiminnot keväällä 2019

 KÄSITYÖPIIRI
Käsityöpiirissä jaetaan kuulumisia, vinkkejä ja hyvää mieltä. Ota oma käsityö mukaan. Käsityöpiirin vetäjänä toimii Katriina.

Käsityöpiiri kokoontuu omaiskahvilan yhteydessä 14.1., 18.2., 18.3., 15.4. ja 20.5. klo 13.30 alkaen.

 

Luovan toiminnan kahvila
Luovan toiminnan kahvilassa kolmannen kerroksen tilaan mahtuu kohtuudella kuusi toimijaa kerralla. Kokoontuminen tapahtuu non-stop-tyyppisesti, eli kun on saanut työnsä valmiiksi, antaa tilaa seuraavalle. Tarvittavat tarvikkeet ja työkalut ovat paikalla. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Vetäjinä Macy ja Eija.

Luovan toiminnan kahvila omaiskahvilan yhteydessä 11.2., 11.3., 8.4. ja 13.5. klo 13.30 alkaen.

 

Peliklubi
Peliklubi kokoontuu innostuksen mukaan maanantaisin ilman vetäjää, kun löytyy tarpeeksi innokkaita pelaajia ja vapaa tila pelaamista varten. Tilakyselyissä voi kääntyä työntekijöiden puoleen.

 

Pin It on Pinterest