Omaiskahvila

Vertaistukea, virkistystä, voimaantumista

 

 

Omaiskahvila on avoin kohtaamispaikka kaikille omaisille kahvikupin ääressä. Perinteisen keskustelevan omaiskahvilan rinnalla on samanaikaisesti toiminnallisia tuokioita: peliklubi, karaokekerho, luovan toiminnan kahvila ja käsityöpiiri.

 

Kahvilan ja toimintatuokioiden emäntinä tai isäntinä toimivat yhdistyksen koulutetut vapaaehtoiset.

 

Omaiskahvilassa pannu on kuumana joka maanantai klo 13 – 16 syyskuun alusta toukokuun 25. päivään saakka. Tervetuloa virkistäytymään!

Toivon iltakahvilat järjestetään tiistaina 11.2. ja 14.4. klo 16.30 ja 18.30. Sinne ovat tervetulleita kaikki, joiden arkea koskettavat oma tai läheisen sairaus ja siitä toipuminen.

Omaiskahvilan yhteydessä pidettävät toiminnot keväällä 2020

 KÄSITYÖPIIRI
Käsityöpiirissä jaetaan kuulumisia, vinkkejä ja hyvää mieltä. Ota oma käsityö mukaan. Käsityöpiirin vetäjänä toimii Heli ja Katriina.

Käsityöpiiri kokoontuu omaiskahvilan yhteydessä 17.2., 9.3., 20.4. ja 18.5. klo 13.30 alkaen.

 

Luovan toiminnan kahvila
Luovan toiminnan kahvilassa kolmannen kerroksen tilaan mahtuu kohtuudella kuusi toimijaa kerralla. Kokoontuminen tapahtuu non-stop-tyyppisesti, eli kun on saanut työnsä valmiiksi, antaa tilaa seuraavalle. Tarvittavat tarvikkeet ja työkalut ovat paikalla. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Vetäjänä toimii Eija.

Luovan toiminnan kahvila omaiskahvilan yhteydessä 27.1. ja 30.3. klo 13.30 alkaen.

 

Peliklubi
Peliklubi kokoontuu innostuksen mukaan maanantaisin omaiskahvilan yhteydessä ilman vetäjää, kun löytyy tarpeeksi innokkaita pelaajia ja vapaa tila pelaamista varten. Tilakyselyissä voi kääntyä työntekijöiden puoleen.

 

Pin It on Pinterest