Kesän 2022 toimintaa

Kesän 2022 ohjelma

Seuraavassa on esitelty kesän toimintojamme.

Tervetuloa mukaan!

PE 2.9. Nuorten aikuisten vertaisilta Vähäsillassa

Oletko huolissasi ystäväsi tai perheenjäsenesi jaksamisesta? Onko läheinen tai ystäväsi sairastunut ja kaipaat tukea tilanteeseen? Haluaisitko saada lisätietoa mielen hyvinvoinnista tai kuulla päihde- ja mielenterveysomaisten kokemuksia. Nuorten aikuisten vertaisiltaan voit tulla kuulemaan yhdistyksemme toiminnasta, saada neuvoa tilanteeseen ja oman jaksamisen tueksi sekä kuulla vertaisen tarinan. Tilaisuus on tarkoitettu ennen kaikkea sinulle nuori aikuinen, joka kaipaat neuvoa ja tietoa läheisestäsi nousseen huolen myötä.

Luvassa rentoa yhdessäoloa, keskusteluja, herkuttelua, sauna ja uintimahdollisuus. Kyyti järjestyy.

Ilmoittautuminen 29.8 mennessä Sarille 040 544 3139 / whatsapp
sari.nurminen@finfamipirkanmaa.fi

LA-su 3.-4.9. Nuorten Vähäsilta (13-18v.)

Onko läheisesi (sisarus, ystävä, vanhempi, serkku, isovanhempi…) sairastunut johonkin mielenterveyden häiriöön tai onko hänellä pulmia päihteiden kanssa? Oletko huolissasi läheisestäsi tai omasta jaksamisestasi tilanteessa?

Lähde mukaan viettämään rentoa ja mukavaa viikonloppua Vähäsillan maisemiin. Saat mahdollisuuden tavata toisia nuoria, joilla samankaltaisia kokemuksia. Vähäsilta sijaitsee Teiskossa idyllisen Paarlahden rannalla, vain puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Paikka on varattu kokonaisuudessaan meille, joten siellä ei tuolloin ole muita. Mukaan mahtuu 8 nuorta ja se on maksuton.

Mukaan tarvitset säänmukaiset vaatteet, pyyhkeen/uikkarit (jos haluat saunoa ja uida).  Jos jäät yöksi, ota siinä tapauksessa mukaan makuupussi/vuodevaatteet. Voit tulla vain päiväksi, yöksi ei tarvitse jäädä.

Luvassa keskusteluja, vertaistukea, chillailua, grillailua, herkuttelua ja rentoa yhdessäoloa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Sari Nurminen / sari.nurminen@finfamipirkanmaa.fi / puh. 040 544 3139

Pin It on Pinterest