Virkistyspäivät Sääksmäellä tarjosivat vapaaehtoisille erinomaisen tilaisuuden rentoutua.

Lauantaina lähdimme matkaan vanhalta kirkolta. Vilkas keskustelu virisi ja tuttuja oli paljon. Saavuimme Sääksmäen seurakunnan leirikeskukseen. Siellä luonto oli kaunista ja hyvin kuivaa. Runsaanlainen lounas odotti meitä herkullisin tuoksuin. Söimme hyvällä ruokahalulla.

Lounaan jälkeen lähdimme souturetkelle Leenan ja Birgitin kanssa. Se olikin oikein hauska pikku retki ja maisemat olivat huikeat. Muut ryhmästä lähtivät metsäretkelle puita halailemaan. Palattuamme takaisin juotiin kahvit, ja sitten päästiin uimaan. Oi tätä ihanaa elämää! Saunakin oli valmiina meitä varten. Kyllä hauskuutta riitti! Terassilla meillä oli saunan jälkeen ihan uskomattoman mukava juttutuokio. Tunnelma oli hieno ja olotila raikas.

Jonkin ajan kuluttua kokoonnumme makkaranpaistoon ja iltasessioon. Grillipaikka oli uskomattoman upea. Myös metsäkirkko teki suuren vaikutuksen. Ihana paikka antaa ajatusten vain levätä.

Muutamien laulujen jälkeen hiljaisuus levisi seudulle ja menimme pikkuhiljaa nukkumaan. Yö tuli ja voitti väsyneet matkalaiset, vaikka pikku naurun pyrskähdyksiä jostain vielä kuuluikin.

Seuraavana aamuna saunan rannassa järvi oli peilityyni. Oleskelu jatkui hyvissä merkeissä keskustellen. Päiväkahvin aikaan olimme pakanneet reppuun hyvää mieltä iloa rentouttava ja hyvää oloa; oli aika lähteä kotiin.

Kiittäen jokaista mukana ollutta, yhdistystä sekä ohjaajia. Hulppea viikonloppu!

Teksti: Marja-Leena Virkki
Kuvat: Aila Salmi

 

Pin It on Pinterest