Suurin osa palveluista järjestetään vuoden alusta lähtien edelleen vanhoissa paikoissa. Kokonaan uutena toimipisteenä otetaan käyttöön Hallituskatu 14-16 Tampereen keskustassa, jonne siirtyy osa Sarviksen toimipisteestä. Yhdistymisen johdosta joiden yksiköiden nimet muuttuvat.

Lisätietoja muutoksesta ja tarkemmista yhteystiedoista löytyy Taysin sivuilta: www.tays.fi/psykiatria

Muutoksia puhelinnumeroissa

Puhelinten lankanumerot muuttuvat Taysin numeroiksi vuoden alusta. Matkapuhelinnumerot eivät sen sijaan muutu. Uusi mielenterveys- ja päihdepalvelujen avohoidon neuvontanumero on 03 311 59600. Se korvaa kaupungin numeron 03 565 715. Tampereen kaupungille jäävien mielenterveys- ja päihdepalvelujen osoitteet ja puhelinnumerot säilyvät ennallaan.

Mielenterveys- ja päihdetiimit edelleen terveysasemilla

Taysin vastuulle siirtyy vain aikuisten mielenterveys- ja päihdepalveluja. Kaupungin terveysasemilla on jatkossakin perusterveydenhuollon mielenterveys- ja päihdetyötiimit, jotka tarjoavat perustason palvelua terveysasemilla. Esimerkiksi lievät masennukset hoidetaan kaupungin terveysasemilla.

Tampereen kaupungille jäävät edelleen muun muassa nuorisopsykiatrian palvelut sekä perusterveydenhuollon mielenterveys- ja päihdetiimit, psykogeriatrian osastot U1 ja U2, selviämis- ja katkaisuhoitoasema Selkis, asumispäivystys ja tukiasumisen yksikkö Tastu, päihtyneiden päivätoimintakeskus Huoltsu sekä kotiin suunnattu tuki mielenterveys- ja päihdeasiakkaille eli Konsti.

Pin It on Pinterest