PAIKKA TÄYTETTY. Haluaisitko tulla meille töihin merkityksellisen työn pariin? Voittoa tavoittelematon järjestömme työllistää syksyllä 17 henkilöä, joiden missiona on tarjota maksutonta tukea ihmisille, joiden läheisillä on haasteita mielenterveyden tai päihteiden kanssa. Mottomme kuuluukin: kun yksi sairastuu, monen maailma muuttuu.

Nyt etsimme joukkoomme JÄRJESTÖSIHTEERIÄ tekemään sijaisuutta. Työ alkaa perehdytyksellä nykyisen järjestösihteerimme alaisuudessa. Työsuhteen kesto on vuosi, mutta jatkuu mahdollisesti pidempäänkin.

Järjestösihteerin pääasiallisiin tehtäviin kuuluvat monipuoliset taloushallinnon tehtävät. Työnkuvaan kuuluu myös asiakasretkien ja erilaisten tapahtumien suunnittelu ja järjestäminen. Lisäksi valitun henkilön on mahdollista osallistua kiinnostuksensa mukaan esimerkiksi vapaaehtoistoiminnan koordinointiin tai viestinnän tehtäviin työparin kanssa.

Järjestösihteerin keskeisiä tehtäviä ovat:

  • yhdistyksen kirjanpito, tilinpäätös ja raportoiminen sidosryhmille
  • palkanlaskennan tehtävät
  • osto- ja myyntireskontran sekä kassan hoitaminen
  • jäsenrekisterin ylläpito ja jäsenviestintä
  • muita yhdistyksen yleisiä tehtäviä

Odotamme hakijalta:

  • hyvää taloushallinnon osaamista (kirjanpito, tilinpäätös, raportointi)
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Netvisorin tuntemus, hyvät Excel-taidot ja Webropolin käyttökokemus ovat eduksi

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden toimia yhteiskunnallisesti merkittävässä omaistyössä.

Työ alkaa maanantaina 28.8.2023 tai sopimuksen mukaan ja työsuhteen kesto on vuoden. Työsuhteen jatko vuoden jälkeen on mahdollinen. Yhdistyksessä on käytössä sosiaalialan järjestöjä koskeva työehtosopimus.

Hakemus palkkatoiveineen ja CV toimitetaan sähköpostilla 2.6. klo 16.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Silja Lampinen puh. 040 719 9262 / silja.lampinen@finfamipirkanmaa.fi

Paikka Työmarkkinatorissa: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/f29cc88b-5731-47e4-b60c-b47a8fd315b4/fi

Pin It on Pinterest