Suomen hallitus linjasi, että yli 500 hengen tapahtumat tulisi peruuttaa ja kokoontumisia tulisi välttää, jos se on mahdollista. Me Pirkanmaan FinFamissa olemme tietysti huolissamme koronaviruksen leviämisestä ja haluamme osaltamme kantaa kortemme kekoon epidemian hidastamisessa. Vaikka kaikki järjestämiimme tilaisuuksiin osallistuvat henkilöt olisivat terveitä, lisää esimerkiksi julkisen liikenteen käyttäminen tartuntariskiä.

Tämän vuoksi olemme päättäneet peruuttaa kaiken ryhmä-, retki- ja virkistystoiminnan sekä yleisöluennot 13.3.-29.3. välisenä aikana. Tämä koskee myös omaiskahvilaa. Yleisöluentoja perutaan myös huhtikuulta (ilmoitamme näistä tarkemmin lähiaikoina).

Tilannetta seurataan aktiivisesti ja noudatamme THL:n ja valtion ohjeistuksia. Ilmoitamme uusista peruutuksista ja muutoksista nettisivuillamme ja Facebook-sivuillamme, joten sieltä voi varmistaa ajankohtaisen tilanteen. Arvioimme toimintojemme tilannetta uudestaan lähiaikoina.

Vapaaehtoistoiminta

Jos vapaaehtoisena koet, että et halua osallistua lupautumaasi tehtävään, on sinulla oikeus peruuttaa osallistumisesi (esim. vertaistapaaminen). Olethan tällaisissa tilanteissa pikaisesti yhteydessä toimistoomme.

Omaisneuvonta

Omaisneuvonta järjestetään ainakin toistaiseksi normaalisti. Toiveena on kuitenkin, että omaisneuvontaan saavutaan vain terveenä. Mikäli henkilöllä on flunssaoireita, voidaan omaisneuvonta järjestää puhelimitse.

Pin It on Pinterest