Suomen valtioneuvoston ohjeistuksen mukaisesti Pirkanmaan FinFami peruuttaa kaiken ryhmä-, retki-, kurssi- ja virkistystoiminnan sekä yleisöluennot 13.4. saakka (ei koske verkkoryhmiä). Peruutukset koskevat myös omaiskahvilaa sekä jäseniltaa. Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous siirretään myös sellaiseen ajankohtaan, jolloin kokoontuminen on taas mahdollista ja turvallista.

Toteutettaviksi suunnitellut ja käynnissä olevat verkkoryhmät pidetään normaalisti. Niihin mahdollisesti liitetyt kokoontumiset muutetaan verkossa tapahtuviksi. Huhtikuussa käynnistyy Huolesta huomiseen -verkkovertaistukiryhmä, joka on kaikille mielenterveys- ja päihdeomaisille ja -läheisille avoin ryhmä. Ilmoitamme mahdollisista uusista verkkoryhmistä Facebook-sivuillamme sekä näillä omilla nettisivuillamme.

Omaisneuvontaamme tulee myös muutoksia. Tästä eteenpäin omaisneuvontaa tarjotaan vain sähköisessä muodossa (puhelin, video, sähköposti) eli tapaamisia ei järjestetä. Tilanne on voimassa 13.4. saakka. Tänä aikana ei järjestetä vertaistapaamisia. Omaisneuvonnan ajanvaraus hoituu vanhaan tapaan eli ohjeet löytyvät täältä: https://www.finfamipirkanmaa.fi/omaisneuvonta/

Seuraamme tilannetta jatkuvasti ja noudatamme suositusten mukaista linjaa. Ilmoitamme uusista peruutuksista ja muutoksista täällä nettisivuillamme ja Facebook-sivuillamme.

Pin It on Pinterest