Haemme 1.1.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan hankevastaavaa STEA:n rahoittamaan Toivosta turvaa – hankkeeseen (2017-2020). Hankkeessa kehitetään vertaistukeen ja kokemusasiantuntijuuteen perustuva osallisuuden malli lapsiperheille, joissa vanhemmalla on mielenterveys- tai päihdeongelma. Malli kehitetään yhteistyössä Tampereen kaupungin mielenterveys- ja päihdepalvelujen kanssa. Yhteistyötä tehdään myös perheneuvolan, sosiaalityön ja lastensuojelun kanssa. Hankkeessa toimii hankevastaavan lisäksi hanketyöntekijä ja kaksi kokopäivätoimista omaiskokemusasiantuntijaa.

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa terveys- tai sosiaalialan korkeakoulututkintoa ja käytännön kokemusta järjestö-, projekti-, perhe-, mielenterveys- ja päihdetyöstä.

Hankevastaavan tehtävät edellyttävät:
– hyviä organisointitaitoja ja kokonaisuuksien hallintaa
– hyviä projektinhallinnan taitoja: suunnittelu, toteutus, arviointi
– innovatiivisuutta, aktiivista työotetta ja toimeen tarttumista
– hyviä viestintä- ja esiintymistaitoja
– hyviä verkosto-, tiimityö-, asiakas- ja ryhmänohjaustaitoja

Nyt sinulla on ainutkertainen tilaisuus olla mukana täysin uudenlaisen palvelun kehittämisessä yhdessä kokemusasiantuntijoiden kanssa! Työpaikkana FinFami tarjoaa uutta näkökulmaa mielenterveystyöhön omaisten näkökulmasta.

Lisätietoja hankkeesta löytyy yhdistyksen nettisivuilta osoitteesta
www.finfamipirkanmaa.fi/toivosta-turvaa/

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse viimeistään 18.11.2018 osoitteeseen oili.huhtala@finfamipirkanmaa.fi.

Lisätietoja avoimesta työpaikasta voit kysyä 6.11. alkaen
toiminnanjohtaja Oili Huhtalalta, puh. 040 051 2878, oili.huhtala@finfamipirkanmaa.fi tai
kehittämispäällikkö Silja Lampiselta, puh. 040 719 9262, silja.lampinen@finfamipirkanmaa.fi

 

 

Mielenterveysomaiset Pirkanmaa – FinFami ry on vuonna 1988 perustettu omaisyhdistys, joka toiminnallaan edistää omaisen selviytymistä ja hyvinvointia, kun läheinen sairastuu psyykkisesti. Yhdistys tarjoaa tietoa ja tukea omaisille, jotka ovat huolissaan läheisen mielenterveydestä tai päihteidenkäytöstä. Läheisen ongelman ei tarvitse olla diagnosoitu. Jo huoli riittää. Yhdistyksessä on 1307 jäsentä ja yli 70 vapaaehtoistoimijaa (31.12.2017). Päätösvaltaa yhdistyksessä käyttää omaisista ja sosiaali- ja terveysalan ammattilaisista koottu hallitus. Mielenterveysomaiset Pirkanmaa – FinFami ry on osa omaisyhdistysten valtakunnallista verkostoa, johon kuuluu keskusliitto ja 17 jäsenyhdistystä. 

Pin It on Pinterest