Perjantaina 8.10. juhlistamme jälleen Ilonan päivää, poikkeuksellisesti jo Ilonan päivän aattona. Illan ohjelma on takuulla tunteita herättävä, koskettava ja ihastuttava! Luvassa on muun muassa omaisena olosta kertovaa musiikki- ja teatteritaidetta sekä omaisen puheenvuoro.

Ilmoittaudu mukaan perjantaihin mennessä (Huom! Ilmoittautumisaikaa jatkettu alkuperäisestä). Ohjelma alkaa klo 17.30 Vuores-talolla ja päättyy noin klo 20.15. Tapahtuma on maksuton ja sisältää kahvitarjoilun.

Talvikki Eerolan ”Mihin katosit?” on yhden näyttelijän esitys, omakohtainen matka siihen, mitä on elää vakavasti sairaan vanhemman lähellä. Esitys käsittelee omaisen näkökulmasta sitä, miten roolit kääntyvät toisinpäin ja lapsesta tulee yhtäkkiä huoltaja. Se käsittelee sairaan vanhemman ja lapsen kohtaamista, kohtaamattomuutta ja vuorovaikutuksen muutosta. Mitä se aiheuttaa omaiselle, kun vanhempi ei yhtäkkiä olekaan se sama ihminen, jonka on tuntenut vuosikaudet, vaan sairauden myötä muuttuu vieraaksi. Esityksen materiaalina on FinFami ry.:n kautta haastateltujen omaisten kokemuksia siitä, miltä muistot tuntuvat kehossa.

Paikan päälle Vuores-talolle pääset kätevästi linja-autolla. Lisäksi lähellä on tienvarsipysäköinti. Ilmoittautuneille lähetetään vielä erikseen saapumisohje. Osoite on Rautiolanrinne 2, 33870 Tampere.

Ilmoittautumiset tapahtumaan perjantaihin mennessä: https://link.webropol.com/ep/ffilona21
Lisätietoa: Suvi Hietaniemi, suvi.hietaniemi@finfamipirkanmaa.fi / 050 511 7644

Pin It on Pinterest