Haemme yhdistykseen järjestötyöntekijää, joka yhdessä työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa järjestää irti arjesta hetkiä ja virkistystoimintaa omaisille. Tavoitteena on, että eri-ikäiset omaiset voivat osallistua ja harrastaa yhdessä. Yhteinen tekeminen voi löytyä musiikin, kuvataiteen, valokuvauksen, lautapelien, käsitöiden, historian, muistelun, luonnossa liikkumisen tai retkeilyn parista. Yhteisen tekemisen järjestämisessä hyödynnetään kaupungin ja kuntien tarjoamia maksuttomia palveluja (esim. ilmaisia museokäyntejä). Kyseessä on ns. matalan kynnyksen toimintaa, johon osallistuminen tehdään mahdollisimman helpoksi.

Järjestötyöntekijän työpaikka on osa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen Paikka auki -avustusohjelmaa, joten työnhakijana sinun tulee täyttää seuraavat kriteerit:

  • Olet korkeintaan 29-vuotias
  • et ole työelämässä
  • et ole tutkintoon johtavassa koulutuksessa

Lisätietoa avustusohjelmasta https://www.paikka-auki.fi/haluatko-paikka-auki-tyontekijaksi/

Miten haet meille töihin?

Hakijalta odotamme avointa ja innokasta asennetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja halua oppia uutta. Tarjoamme työn, jossa voit tuoda esille omia osaamisalueitasi (esim. musiikki, taiteet) ja saada vahvistusta omalle työpolullesi. Hae rohkeasti – Paikka on auki vuodeksi mukavassa työyhteisössä.

Lähetä hakemus ja CV sähköpostilla viimeistään 20.2.2022 osoitteeseen oili.huhtala@finfamipirkanmaa.fi

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä toiminnanjohtaja Oili Huhtalalta puh. 0400512878, sähköposti: oili.huhtala@finfamipirkanmaa.fi

Millaista työ meillä on?

Järjestämme erilaisia ryhmiä, virkistystoimintaa ja irti arjesta hetkiä. Esimerkkejä näistä löytyy mm. vanhoista toimintakalentereistamme, joihin voi tutustua täällä: https://issuu.com/finfamipirkanmaa

Työtä tehdään eri-ikäisten omaisten kanssa (lapsiperheet, nuoret, nuoret aikuiset, työikäiset, seniorit). Osallistut muiden työntekijöiden kanssa suunnitteluun ja pääset ideoimaan sellaista toimintaa, joissa voit hyödyntää myös omaa erikoisosaamistasi (esim. liikunta, musiikki, retkeily tai muut harrastukset). Tarkoituksemme on tukea omaisten ja läheisten jaksamista sekä hyvinvointia tilanteissa, kun heille tärkeä ihminen on sairastunut psyykkisesti tai hänellä on haasteita päihteiden kanssa.

Osallistumme myös useisiin erilaisiin tapahtumiin, joissa jalkaudumme ihmisten pariin kertomaan yhdistyksemme toiminnasta.

Pin It on Pinterest