Huh hellettä! Sitä nimittäin riitti Porin SuomiAreenalla tiistaina, kun FinFami Pirkanmaan Tiina, Anne ja Emilia suunnistivat päiväksi yhdistyksen esittelytehtäviin FinFami-teltalle. Parhaimmillaan torin lämpömittari näytti +37 astetta ja paahde oli teltassa melkoinen, mutta onnistuneella tiimityöskentelyllä päivä sujui jouhevasti. FinFami Pirkanmaan lisäksi teltalla edustivat myös Satakunnan yhdistyksen työntekijät.

Huimasta helteestä huolimatta teltalla kävi paljon väkeä. FinFamin toiminta kiinnosti kävijöitä, ja yhdistyksen materiaalit rannekkeista postikortteihin ja esitteisiin menivät kuin kuumille kiville. Myös Kånken-repun arvonta houkutteli ihmisiä teltalle, ja päivän päätteeksi onnetar arpoi repulle iloisen voittajan.

Päivän aikana SuomiAreenalla järjestettiin ”Onko järkee vai ei?”-keskustelutilaisuus, jossa teemana oli mielenterveys, työ ja kuntoutujan paluu työelämään. FinFami-yhdistyksistä mukana keskustelemassa oli FinFami Uusimaan puheenjohtaja Markus Raivio. Tilaisuudessa pohdittiin, kuinka kuntoutujan paluuta työelämään olisi hyvä huomioida, ja millaisia uusia mahdollisuuksia työn muutos (mm. etätyö) tuo kuntoutujille. Lisäksi nostettiin esille, kuinka työssä jaksamista ja työkykyä tulisi huomioida enemmän myös omaisten näkökulmasta.

FinFami Pirkanmaalta järjestettiin tiistaina myös retki SuomiAreenalle. Matka sujui hyvin, ja 16 iloista retkeläistä nautti päivän ajan lämmöstä, Porista ja SuomiAreenan tarjonnasta.

 

Pin It on Pinterest